x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FC Timişoara a primit licenţa pentru sezonul următor.

FC Timişoara a primit licenţa pentru sezonul următor.

17 Mai 2011   •   10:57
FC Timişoara a primit licenţa pentru sezonul următor.

Presedintele clubului FC Timisoara, Marian Iancu, a anuntat in aceasta dupa-amiaza ca gruparea banateana a primit licenta pentru sezonul viitor al Ligii 1, deoarece nu a primit, conform procedurii, un act prin care sa-i fie anuntat contrariul din partea Federatiei Romane de Fotbal.

"Nu am primit nici o hartie de la federatie prin care sa fim instiintati ca nu am primit licenta. Asta e procedura, si deducerea logica este ca am primit licenta. Stiu ca termenul de primire pentru cluburile care nu au primit licenta era ieri, pentru a da posibilitatea acestora sa se apere. Oricum nu aveam nici o emotie. Acum asteptam si confirmarea oficiala din partea federatiei", a declarat Iancu.

La inceputul lunii, mai mult oameni de fotbal au sustinut ca actuala ocupanta a pozitiei secunde in clasamentul Ligii 1 nu va primi licenta deoarece a efectuat o divizare a societatii pentru stergerea unor datorii.

Numele cluburilor care au primit licenta pentru sezonul viitor vor fi anuntate la 31 mai, dupa sedinta Comisiei de Apel a Comisiei de Licentiere din cadrul FRF.

×
Subiecte în articol: fc timiŞoara liga 1 fotbal intern