x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FC Timişoara a redevenit Politehnica Timişoara

FC Timişoara a redevenit Politehnica Timişoara

28 Iun 2011   •   14:15
FC Timişoara a redevenit Politehnica Timişoara

Fotbal Club Politehnica Timisoara SA si-a schimbat oficial denumirea in Politehnica Timisoara SA, modificarea fiind efectuata, azi, la Registrul Comertului.

Succesul repurtat de banateni in procesul cu italianul Claudio Zambon, anuntat la inceputul anului, s-a concretizat azi si pe hartie, schimbarea denumirii fiind efectuata si la Registrul Comertului. Astfel, la orice nivel va juca in sezonul urmator, echipa va evolua sub denumirea istorica.

"Este o consecinta fireasca a demersului nostru juridic inceput acum mai bine de patru ani. E dreptul nostru castigat, e dreptul castigat de toti cei care au contribuit la cei 90 de ani de istorie ai acestui club. Muncim, incet-incet vom face in asa fel incat acest an aniversar sa fie unul de referinta, nu asa cum vor unii", a spus Marian Iancu, presedintele Politehnicii Timisoara.

Astfel, aniversarea de 90 de ani a Politehnicii Timisoara, pe 4 decembrie 2011, va regasi clubul functionand sub denumirea initiala.

Conducatorul clubului alb-violet asteapta decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne in cazul licentei pentru a contura viitorul echipei. "In acest moment nu ne concentram asupra transferurilor de jucatori, nici inspre, nici dinspre club, acum suntem mai atenti la problemele juridice. Asta nu inseamna ca nu vor fi transferuri, doar ca nu sunt principala prioritate. Stiu ca suntem in procedura de urgenta la TAS, dar mi-e si teama sa ma gandesc. Nu stiu ce va fi, asteptam si vedem ce se intampla", a mai spus Marian Iancu.

Vicecampioana FC Timisoara nu a primit licenta pentru a evolua in sezonul 2011/2012 al primului esalon fotbalistic, in aceeasi situatie fiind si gruparea Gloria Bistrita (locul 14 in Liga 1), dar si FC Bihor, care a obtinut pe teren promovarea din Liga a II-a. Cele trei grupari au contestat la TAS aceste decizii ale FRF.

×