x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FC Vaslui a reluat pregătirile cu doar 11 jucători

FC Vaslui a reluat pregătirile cu doar 11 jucători

03 Sep 2010   •   00:00

Lotul formaţiei FC Vaslui şi-a reluat, vineri, antrenamentele, sub comanda antrenorului Lopez Caro, după două zile în care jucătorii nu s-au pregătit din cauza conflictului dintre conducerea clubului şi tehnicianul spaniol. La antrenament au participat doar 11 jucători, şase fotbalişti fiind convocaţi la echipele naţionale, iar alţii fiind învoiţi de către conducerea clubului.

Deşi patronul Adrian Porumbou anunţase că a luat decizia de a-i destitui pe antrenorii secunzi Jose Maqueda şi Laurenţiu Roşu, cei doi au participat, alături de Lopez Caro la şedinţa de pregătire. După şedinţa de pregătire de vineri dimineaţă, Caro le-a dat liber jucătorilor până luni, la ora 10:00.

Jucătorii echipei FC Vaslui nu s-au prezentat la antrenamentele de miercuri şi joi, antrenorul Lopez Caro susţinând că şedinţele de pregătire au fost boicotate. În replică, finanţatorul Adrian Porumboiu a declarat că Lopez Caro a modificat programul echipei, introducând câte două antrenamente miercuri şi joi, deşi iniţial îi anunţase pe jucători că vor fi liberi, iar unii dintre ei îşi cumpăraseră bilete pentru a merge acasă.

FC Vaslui a obţinut doar cinci puncte în primele şase etape ale Ligii I, ocupând locul 14 în clasament, iar oficialii clubului încearcă să-l facă pe antrenorul spaniol să-şi dea demisia pentru a nu-i plăti clauza de reziliere a contractului, în valoare de un milion de euro.

×
Subiecte în articol: liga 1