x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FC Vaslui: Wesley, absent la reunire

FC Vaslui: Wesley, absent la reunire

10 Ian 2011   •   11:44
FC Vaslui: Wesley, absent la reunire
145863-141218-.jpg

Lotul celei de-a treia clasate în Liga 1, FC Vaslui, s-a reunit în această dimineaţă, la stadionul Municipal din Vaslui, după cinci săptămâni de pauză, de la reluarea pregătirilor lipsind nemotivat brazilianul Wesley Lopes.

"Nu mai admit nici cel mai mic act de indisciplină, Wesley va suporta consecinţele. El trebuie să înţeleagă că nimeni nu e de neînlocuit la echipă. Singurul care nu poate pleca e omul cu banii, adică Porumboiu", a declarat antrenorul Viorel Hizo.

"Avem gânduri mari pentru acest retur, putem vorbi chiar şi de titlu, dar şi de locul doi sau un loc de cupe europene. Cel mai important este să facem progrese. Eu am făcut un program de pregătire, iar dacă jucătorii îl pot respecta sută la sută atunci avem şanse la titlu", a spus Hizo.

De la reunire au mai lipsit, însă învoiţi, Yero Bello şi David Rivas, primul doarece are proces în Israel, iar al doilea pentru că soţia sa va naşte gemeni, miercuri. Cei doi sunt învoiţi până joi.

Printre cei 25 de jucători prezenţi la reunire s-au numărat şi Buhăescu, Ştefoi şi Jovanovic, reveniţi după ce au fost împrumutaţi la alte grupări, dar şi Daniel Pancu, care a venit numai pentru a-şi lua rămas bun de la foştii colegi şi de la antrenorul Viorel Hizo.

"A fost dorinţa lui ca după meciul cu Astra să nu mai joace la Vaslui. Era un jucător favorit al meu, aşa cum a fost la Rapid, unde a ajuns şi la naţională. Regret că nu a vrut să rămână la Vaslui", a spus Hizo.

FC Vaslui va efectua două stagii de pregătire centralizată în această iarnă, unul la Poiana Braşov (18-25 ianuarie) şi unul în Antalya (2-16 februarie), pe perioada celor două cantonamente având programate şi opt meciuri de verificare. La Poiana Braşov, vasluienii vor întâlni, între altele, echipele Ceahlăul Piatra Neamţ şi FCM Bacău. Cea mai importantă adversară a FC Vaslui în Antalya va fi ŢSKA Sofia (15 februarie).

×