x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB a câştigat cu Gaz Metan Mediaş şi a urcat pe locul 4

FCSB a câştigat cu Gaz Metan Mediaş şi a urcat pe locul 4

09 Aug 2021   •   07:57
FCSB a câştigat cu Gaz Metan Mediaş şi a urcat pe locul 4
Sursa foto: Hepta

FCSB a învins-o, duminică seară, pe Arena Națională, pe Gaz Metan Mediaş, cu scorul de 2-1. După 4 etape, vicecampioana are 8 puncte, două victorii şi două remize, şi a urcat pe locul 4 în clasament.

Liga 1 la fotbal propus duminică seară, în etapa a 4-a, meciul FCSB - Gaz Metan Mediaş, câştigat de gazde cu 2-1. La pauză, scorul a fost 1-1.

A deschis scorul Florin Tănse (13 - penalty), iar argentinianul Patricio Matricardi, de la oaspeţi, a egalat cu capul, în minutul 24. Golul victoriei a fost opera lui Octavian Popescu (79), cu şut de la marginea careului mare.

După ce în prima repriză a partidei cu UTA a schimbat trei jucători, patronul Gigi Becali nu s-a dezminţit şi a modificat liniile şi în meciul cu Gaz Metan.

A făcut-o la pauză, când au ieşit Moruţan, Mamut şi Haruţ, intrând Olaru, Stoica şi Creţu. Autor a două mari ocazii de gol, Stoica a fost scos în prelungiri.

În poarta FCSB-ului a reapărut Andrei Vlad, socotit vionovat pentru eliminarea din Conference League şi tras pe dreapta o vreme.

În clasament, CFR Cluj este lider, cu 12 puncte. Urmează două formaţii cu 10 puncte, Rapid şi FC Botoşani, apoi pe 4 este FCSB, cu 8 puncte.

 

Mediafax

×
Subiecte în articol: FCSB