x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB leagă a patra victorie în Superligă. Echipa lui Dică s-a impus la Sepsi Sfântu Ghorghe

FCSB leagă a patra victorie în Superligă. Echipa lui Dică s-a impus la Sepsi Sfântu Ghorghe

24 Oct 2022   •   23:15
FCSB leagă a patra victorie în Superligă. Echipa lui Dică s-a impus la Sepsi Sfântu Ghorghe
Sursa foto: Facebook FCSB

Sepsi OSK Sfâtu Gheorghe a suferit luni seara a treia înfrângere consecutivă în Superligă, fiind învinsă în ultimul meci al etapei a 15-a de FCSB. Gazdele au ratat un penalty în prima repriză, în timp ce FCSB s-a impus tot datorită unei lovituri de pedeapsă.

La jumătatea primei reprize, după câte o ocazie la fiecare poartă, gazdele au beneficiat de o lovitură de pedeapsă, în minutul 26. Tudorie a executat neglijent, iar Târnovanu a respins.

Același Târnovanu, dar și Niczuly, s-au mai remarcat câte o dată, până la pauză, cu intervențiile lor, fără ca vreuna din ocazii să fie fructificată.

Imediat după revenirea de la vestiare, Compagno a fost faultat de Ciubotariu în suprafața de pedeapsă și tot el a și transformat, marcând unicul gol al partidei, în minutul 49.

Târnovanu a fost cel mai bun om al meciului, reușind să mai pareze câteva ocazii importante ale gazdelor, care au atacat susținut pe final de meci.

După aceată a patra victorie consecutivă, FCSB urcă pe locul 6 în campionat, cu 20 de puncte din 13 meciuri, având două restanțe.

Sepsi OSK rămâne cu 19 puncte, echivalente cu o plasare pe locul 8, din 15 partide disputate.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: fcsb Sepsi Sfântu Ghorghe superliga