x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB urcă pe podiumul Superligii cu o victorie în deplasare la FC Voluntari

FCSB urcă pe podiumul Superligii cu o victorie în deplasare la FC Voluntari

de Redacția Jurnalul    |    12 Feb 2023   •   22:34
FCSB urcă pe podiumul Superligii cu o victorie în deplasare la FC Voluntari
Sursa foto: FCSB

FCSB a profitat de înfrângerea de pe teren propriu a celor de la Rapid și s-a instalat pe treapta a treia a podiumului Superligii, după ce a învins în deplasare pe FC Voluntari cu 2-1, ambele goluri ale bucureștenilor fiind marcate de francezul Malcom Edjouma.

După o primă jumătate de oră de joc dominată de oaspeți, care au avut trei ocazii de a deschide scorul, FC Voluntari a avut cea mai mare ocazie în minutul 28, când Damașcan a șutat în bară, din careu, după o incursiune personală.

Edjouma a marcat primul gol în minutul 45, cu o lovitură de cap din 2-3 metri, după o centrare deviată de Florinel Coman.

FCSB a continuat să fie mai prezentă în fața porții lui Popa și în repriza secundă, iar după alte 2-3 ocazii irosite, Edjouma a dublat avantajul, în minutul 79, cu un șut din careu, deviat ușor de un fundaș al gazdelor.

FC Voluntari a redus din diferență în minutul 90, când Marcelo Lopes a șutat lobat, din marginea careului de 16 metri, cu o execuție din voleu.

Gazdele au presat pe final pentru a egala, dar Rață nu a reușit să-l învingă pe Târnovanu la ultima fază periculoasă.

Voluntari suferă a patra înfrângere consecutivă și e la al șaselea meci fără victorie, ocupând locul 11 în clasament cu 26 de puncte.

FCSB face 47 de puncte și trece pe locul 3, etapa a 26-a urmând să primească vizita Universității Craiova.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: fc voluntari fcsb