x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Finala campionatului, FCSB - CFR Cluj, se va juca la Buzău

Finala campionatului, FCSB - CFR Cluj, se va juca la Buzău

de Razvan Voiculescu    |    11 Mai 2022   •   15:31
Finala campionatului, FCSB - CFR Cluj, se va juca la Buzău
Sursa foto: Hepta

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a anunțat că meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a Ligii 1, se va juca la Buzău.

Eforturile tuturor celor care ne-au alungat din nou, probabil zâmbind, din București au fost încununate de succes. Prin urmare, meciul în care sperăm să jucăm pentru titlu se va disputa la Buzău, acolo unde mereu am fost primiți cu brațele deschise.

Ce nu înțeleg factorii ăștia de decizie este faptul că românii empatizează enorm cu cei nedreptățiți. Ei vor pierde la alegeri, noi vom câștiga suporteri.

P.S. Până atunci trebuie să căștigăm sâmbătă la despărțirea temporară de stadionul unde 55.000 locuri ar fi fost insuficiente pentru steliști. În anumite condiții”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

FCSB și CFR Cluj mai au de jucat meciuri cu FC Voluntari, sâmbătă, de la ora 21:00, pe Arena Națională, respectiv cu Universitatea Craiova, duminică, de la 21:30. 

Unde are loc derby-ul FCSB – CFR Cluj

Gigi Becali s-a resemnat cu gândul că meciul decisiv cu CFR Cluj va avea loc pe stadionul din Buzău.

„Mergem la Buzău, deja s-au făcut lucrările de gazon. Ce să facem? Nu avem ce face. De ce să jucăm pe unul care are 50.000 pe care se fac spectacole și pe unul de 35.000, unde nu se joacă decât cu 1.200, la mai mult se dărâmă tribunele, dar dăm 100 de milioane.

Adică facem stadioane pentru fotbal și e o finală, care ar putea umple stadionul, dar la noi, jucăm la Buzău unde sunt 15.000, de ce să jucați la 35.000, unde am dat 100 de milioane?”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

×
Subiecte în articol: FCSB – CFR Cluj