x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Finala Cupei României: Biletele vândute la Braşov s-au epuizat în 40 de minute!.

Finala Cupei României: Biletele vândute la Braşov s-au epuizat în 40 de minute!.

23 Mai 2011   •   12:52
Finala Cupei României: Biletele vândute la Braşov s-au epuizat în 40 de minute!.

Cele 680 de bilete pentru finala Cupei Romaniei puse in vanzare luni, de la ora 14:30, la Stadionul Tineretului din Brasov, s-au vandut in doar 40 de minute de la deschiderea caselor.

Cei aproximativ 600 de oameni care asteptau deschiderea caselor de bilete, unii inca de la ora sase dimineata, au fost nemultumiti de faptul ca tichetele s-au pus in vanzare la o alta casa decat cea la care formasera coada. Mai multe zeci de persoane au scandat "Rusine, rusine sa va fie", nemultumiti fiind si de faptul ca puteau achizitiona doar doua bilete fiecare.

Reprezentantii clubului FC Brasov au motivat deschiderea caselor de bilete la ora 14.30 prin faptul ca nu exista o firma privata de paza care sa asigure ordinea, actiunea fiind intreprinsa de catre Jandarmerie.

Presedintele FC Brasov, Iosif Kovacs, a declarat ca numarul biletelor primite de la FRF a fost de doar 900, fata de 1700 cat se anuntase initial. "Nu am avut ce face, am primit la club doar jumatate din biletele promise initial de federatie, doar 900 in loc de 1700. Nu am avut ce face si pana la urma am tinut cateva bilete pentru jucatori si sponsorii care au fost alaturi de noi. Pana si jucatorilor nu le-am dat decat doua bilete, nu am avut ce face... Imi pare rau sincer de oamenii care nu vor mai apuca bilete, dar nu a depins de noi", a spus Kovacs.

Finala Cupei Romaniei - Timisoreana, dintre echipele Steaua Bucuresti si Dinamo Bucuresti, se va disputa miercuri, de la ora 21.15, pe stadionul Tineretului din Brasov si va fi transmisa in direct de Pro TV.

×