x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Florin Costea vrea să plece de la Steaua

Florin Costea vrea să plece de la Steaua

29 Oct 2011   •   07:00
Florin Costea vrea să plece de la Steaua

Florin Costea intentioneaza sa ceara rezilierea contractului cu Steaua. Fotbalistul s-a declarat deranjat de acuzele pe care i le-a adus finantatorul stelist Gigi Becali, desi acesta i-a promis ca nu-l va critica pana la iarna.

Conform Pro Sport, meciul cu FC Timisoara, din Cupa Romaniei, ar putea fi ultimul jucat de Florin Costea in tricoul Stelei. Acesta ii ceruse timp lui Gigi Becali pana in iarna pentru a demonstra de ce este in stare, in caz contrar urmand sa returneze toti banii primiti in perioada in care a jucat la Steaua, dar se pare ca situatia tensionata din ultimele zile l-a afectat pe jucator.

Astfel, Florin Costea vrea ca in urmatoarele zile sa-si rezilieze contractul cu Steaua. 'La Branesti n-aveam jucatori de valoarea lui Florin, dar puteam lucra mai bine cu ei. Costea nu intelege ca e la Steaua si ca e diferenta mare fata de Craiova. I-am zis ca vreau sa-l pun pe picioare, sa fie peste ce era in urma cu doi ani. Am tras de el, dar nu intelege', a declarat Ilie Stan, antrenorul ros-albastrilor, legat de atitudinea lui Florin Costea.

×