x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Florin Pîrvu, desemnat antrenorul echipei ideale în etapa a 13-a a Superligii

Florin Pîrvu, desemnat antrenorul echipei ideale în etapa a 13-a a Superligii

de Redacția Jurnalul    |    24 Oct 2023   •   15:45
Florin Pîrvu, desemnat antrenorul echipei ideale în etapa a 13-a a Superligii
Sursa foto: Hepta

Petrolul Ploiești a furnizat în etapa a 13-a Superligii supriza rundei, învingând în deplasare pe Universitatea Craiova. Drept răsplată, Liga Profesionistă de Fotbal l-a desemnat pe tehnicianul petrolist Florin Pîrvu, antrenorul echipei ideale a etapei.

Este o etapă în care jucătorii echipelor de top precum FCSB, CFR Cluj sau Farul Constanța nu au prins loc în cel mai bun unsprezece.

Petrolul Ploiești a fost recompensată, pe lângă desemnarea lui Pîrvu și cu alegerea a alți trei jucători în echipa în care au mai prins loc câte doi fotbaliști de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Hermannstadt și FC Voluntari.


Echipa ideală a etapei a 13-a:

Portar
Jesus Fernandez (FC Voluntari) - Pentru a doua rundă la rând, portarul ilfovenilor a închis excelent poarta şi a prins „Echipa etapei".

Fundaşi
Seniko Doua (Petrolul Ploiești) - A dominat flancul drept. A contribuit la succesul prahovenilor cu o pasă decisivă.
Ricardinho Miranda (FC Voluntari) - A făcut un joc defensiv foarte bun, contribuind din plin la punctul scos de FC Voluntari în duelul cu liderul clasamentului.
Dragan Lovric (Oţelul Galați) - Din nou, fundaşul croat s-a dovedit a fi ca un zid în faţa atacanţilor adverşi. Este liderul celei mai bune defensive din SuperLiga României.
Lucian Dumitriu (Petrolul Ploiești) - A depus un efort consistent pe toată durata partidei. A făcut perfect ambele faze de joc.

Mijlocaşi
Silviu Balaure (FC Hermannstadt) - Trece printr-o perioadă excelentă din cariră. Cu cele două goluri marcate, a ajuns la 20 pe prima scenă din România.
Isnik Alimi (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - A contribuit cu o dublă la succesul reuşit de covăsneni, venit după o perioadă cu rezultate sub aşteptări.
Baba Alhassan (FC Hermannstadt) - O evoluţie foarte bună la centrul terenului. Şi-a trecut în cont primul gol din acest sezon.
Adnan Aganovic (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - Introdus la pauză, s-a dovedit a fi o mutare câştigătoare. A marcat rapid şi a fost implicat intens în majoritatea acţiunilor din partea secundă.

Atacanţi
Funsho Bamgboye (FC Rapid 1923) - Continuă evoluţiile bune în tricoul giuleştenilor, pentru care a marcat primele goluri din acest sezon.
Gheorghe Grozav (Petrolul Ploiești) - A marcat cu o execuţie de fineţe. A fost al 35-lea gol reuşit în 141 de meciuri disputate în principala competiţie internă.

Antrenorul Etapei
Florin Pîrvu (Petrolul Ploiești) - Tehnicianul ploieştenilor a pregătit meciul cu mare atenţie. Petroliştii au blocat sus multe dintre atacurile adversarilor şi au fost periculoşi de fiecare dată când au urcat în atac.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Florin Pîrvu Superliga echipa etapei