x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Fotbal: ACS Poli Timişoara îşi păstrează locul în Liga I după barajul cu UTA Arad

Fotbal: ACS Poli Timişoara îşi păstrează locul în Liga I după barajul cu UTA Arad

15 Iun 2017   •   19:32
Fotbal: ACS Poli Timişoara îşi păstrează locul în Liga I după barajul cu UTA Arad

ACS Poli Timişoara se menţine în Liga I de fotbal, după ce a învins-o pe ACS UTA Bătrâna Doamnă Arad cu scorul de 3-1 (2-1), joi seara, la Şiria, în manşa secundă a barajului pentru primul eşalon al campionatului. 

Poli, care învinsese în prima manşă cu scorul de 2-1, a fost condusă încă din minutul 5, când a marcat Marius Curtuiuş. Timişorenii nu au contat în primul sfert de oră, dar au reuşit egalarea în min. 17, prin Cristian Bărbuţ, cu un şut din careu, în urma unui corner. Echipa de pe Bega, antrenată de arădeanul Ionuţ Popa, a marcat al doilea gol prin Octavian Drăghici (22), pe contraatac. Brazilianul Pedro Henrique (88) a închis tabela, la o eroare a apărării arădene. 

UTA, care a încheiat pe locul al treilea în liga secundă, a ratat promovarea în eşalonul de elită şi în sezonul trecut, fiind întrecută de FC Voluntari în barajul pentru Liga I, după 0-3 şi 1-0. 

Poli, care a ocupat locul 12 la finalul sezonului în Liga I, început stagiunea cu o penalizare de 14 puncte, dar la finalul sezonului regulat ocupa locul 13 (penultimul), cu 14 puncte. Poli a jucat şi finala Cupei Ligii (0-2 cu Dinamo) şi a ajuns până în semifinalele Cupei României. 

În Liga I au promovat Juventus Bucureşti şi ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în timp ce Pandurii Târgu Jiu şi ASA Târgu Mureş au luat drumul eşalonului secund. 

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: uta poli baraj liga 1