x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Futsal: România a pierdut primul meci din preliminariile EURO-2012

Futsal: România a pierdut primul meci din preliminariile EURO-2012

25 Feb 2011   •   12:03
Futsal: România a pierdut primul meci din preliminariile EURO-2012

Echipa naţională de futsal a României a pierdut, joi seară, la Târgu Mureş, cu scorul de 5-6 (1-5), primul meci al grupei a 4-a preliminară pentru calificarea la Campionatul European din 2012, în compania reprezentativei Slovaciei. Pentru România au marcat Matei, Dumitru Stoica (2) şi Cosmin Gherman (2).

Naţionala Slovaciei a condus la un moment dat cu 4-0 în prima repriză, în majoritatea părţii secunde România evoluând cu un jucător de câmp în locul portarului. Cu patru minute înainte de finalul timpului regulamentar, România a reuşit să egaleze situaţia pe tabela de marcaj, dar a continuat să evolueze în fazele de atac cu un jucător de câmp în locul portarului. Golul învingătorilor a venit cu mai puţin de două minute înainte de finalul partidei, printr-un şut din propriul careu al lui Anton Brunovsky.

În celălalt meci al grupei a 4-a a preliminariilor pentru Campionatul European din 2012, Cehia a învins Norvegia cu scorul de 4-3.

În a doua zi a turneului de la Târgu Mureş, vineri, România întâlneşte, de la ora 19.00, Norvegia, în timp ce de la 16.30 se dispută partida dintre Cehia şi Slovacia.

La Campionatul European din 2012, care se dispută în Croaţia, se califică primele clasate din grupele preliminare şi cele mai bune cinci locuri din cele şase grupe de calificare.

×
Subiecte în articol: futsal fotbal intern