x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Găman vrea ca Oţelul să câştige titlul în acest sezon

Găman vrea ca Oţelul să câştige titlul în acest sezon

17 Dec 2010   •   15:39
Găman vrea ca Oţelul să câştige titlul în acest sezon
Sursa foto: /Intact Images
143109-.jpgCăpitanul Universităţii Craiova, Valerică Găman, consideră că Bogdan Stancu şi Erik au fost cei mai buni jucători din Liga I în anul 2010. "Bogdan Stancu, de la Steaua, a avut un sezon bun, Erik de la Mediaş, este un jucător bun, de la Craiova nu avem cum să intrăm în topurile astea, pentru că suntem pe zece", a spus Găman.

Fundaşul are şi o favorită pentru câştigarea titlului: "Eu sper ca Oţelul să câştige campionatul, cu ei ţin. Este o echipă frumoasă, merită să câştige. Sunt puţin invidios în sensul pozitiv, pentru că aş fi dorit să fiu şi eu cu Universitatea Craiova unde sunt ei acum. Sper să fim şi noi odată acolo şi trebuie să şi reuşim. Eu cred că le-am rămas datori suporterilor şi în 2011 trebuie să câştigăm multe meciuri, pentru că i-am dezamăgit, mai ales în meciurile de acasă. Şi eu dacă eram suporter şi veneam la meciuri şi pierdeam acasă, aveam aceeaşi reacţie ca şi ei. Eu când eram suporter după înfrângeri mai scăpam şi o înjurătură. Aşa suntem noi oltenii mai fierbinţi".

Găman speră să primească drept cadou un transfer la o echipă din străinătate. "Nu-i mai scriu moşului, sunt mare, eu sunt şi moşul, eu sunt şi copilul. Totuşi sper la un transfer în străinătate. Cred că echipa care mă va dori mai mult acolo voi ajunge. Nu pot spune ce campionat mi se potriveşte. Mi se potriveşte cine mă doreşte. Şi acum aştept ceva, nu este ceva concret, dar este ceva", a mai spus Găman.

×