x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Găman: "Vreau să plec doar în străinătate"

Găman: "Vreau să plec doar în străinătate"

08 Dec 2010   •   14:07
Găman: "Vreau să plec doar în străinătate"

După discuţiile din ultimele zile privind un eventual transfer al lui Valerică Găman la Steaua, fundaşul a declarat că dacă ar fi să părăsească Universitatea Craiova, ar vrea să o facă doar pentru un club din străinătate.

"Am auzit de problemele care sunt la club, sperăm că se vor rezolva. Văd că mulţi spun că aş putea fi salvarea Universităţii, toţi sperăm să ajutăm această echipă. Dacă se va considera că trebuie să fiu vândut, voi respecta decizia conducerii, însă vreau numai în străinătate. În ţară vreau să joc doar la Universitatea", a declarat Găman după antrenamentul de miercuri.

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, marţi, că gruparea olteană are datorii mari la bugetul de stat şi că este posibil ca formaţia să nu primească licenţa pentru sezonul viitor.

Tot marţi, managerul Victor Piţurcă a afirmat că fundaşul Valerică Găman este de vânzare chiar şi pentru cluburi din România, iar patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat că doreşte să îi transfere pe Găman şi pe Mihai Costea de la Universitatea Craiova.

×