x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gică Popescu are un nou adversar: "Candidez la şefia FRF!"

Gică Popescu are un nou adversar: "Candidez la şefia FRF!"

04 Dec 2013   •   16:03
Gică Popescu are un nou adversar: "Candidez la şefia FRF!"

Fostul fotbalist Marcel Puşcaş şi-a anunţat, miercuri, în cadrul emisiunii "Ora de ProSport" de la postul Sport.ro, candidatura la alegerile pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal care vor avea loc anul viitor.

"Candidez la şefia FRF. Pot fi o alternativă între cele două candidaturi anunţate deja (n.r. - Gheorghe Popescu şi Răzvan Burleanu). Am acumulat destulă experienţă de-a lungul timpului, fiindcă am putut să lucrez de la o echipă de judeţ până la una ca Steaua", a declarat Marcel Puşcaş, la sport.ro, relatează Mediafax.

În trecut, Puşcaş a ocupat funcţia de preşedinte al secţiei de fotbal în cadrul CSA Steaua.

Preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, şi fostul internaţional Gheorghe Popescu sunt singurii care şi-au lansat oficial candidatura la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, acesta din urmă fiind susţinut şi de actualul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, care a anunţat că nu îşi mai doreşte încă un mandat la şefia instituţiei.

În afară de aceştia, numele altor patru oameni de fotbal, Adrian Porumboiu, Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian şi Anghel Iordănescu, au fost vehiculate că se vor afla pe lista candidaţilor la funcţia de preşedinte al FRF.

×