x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gică Popescu, despre alegerile de la FRF: Nu mi-e teamă că ceilalţi candidaţi fac alianţă împotriva mea

Gică Popescu, despre alegerile de la FRF: Nu mi-e teamă că ceilalţi candidaţi fac alianţă împotriva mea

18 Feb 2014   •   14:55
Gică Popescu, despre alegerile de la FRF: Nu mi-e teamă că ceilalţi candidaţi fac alianţă împotriva mea
Sursa foto: Alexandru Hojda/Mediafax

Fostul internaţional Gheorghe Popescu, candidat la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, a declarat astăzi, la Târgu Jiu, că nu îi este teamă de eventuala alianţă pe care ceilalţi candidaţi o vor face împotriva sa, spunând că acest lucru îl motivează şi mai mult să câştige alegerile.

Fostul mare fotbalist şi-a prezentat, la Târgu Jiu, alături de Ilie Dumitrescu şi Miodrag Belodedici, programul său naţional de dezvoltare a fotbalului românesc.

"Nu mi-e teamă că ceilalţi candidaţi fac alianţă împotriva mea, acest lucru este deja vizibil, probabil că aceasta este strategia dânşilor de a se uni într-un grup care să candideze contra mea, dar lucrul acesta mă motivează şi mă onorează pentru că ei consideră că sunt candidatul principal, sunt cel mai bun dintre cei care s-au înscris în această competiţie, pentru că altfel nu văd rostul unei alianţe. Cred că am cea mai bună echipă, cred că sunt singurul care a prezentat o echipă, o echipă care a făcut performanţă şi a dovedit că ştie ce înseamnă performanţa de-a lungul timpului. Nu voi ezita, dacă voi găsi anumite lucruri interesante în programul altor candidaţi să le luăm şi să le implementăm în următorii patru ani", a spus Popescu, potrivit Agerpres.

Gică Popescu a menţionat că printre cele mai importante obiective din programul său se numără dezvoltarea sectorului de copii şi juniori, dezvoltarea şcolii de antrenori şi dezvoltarea competiţiilor.

El a afirmat că problemele cele mai mari sunt la ligile inferioare, iar dacă aceste probleme nu vor fi rezolvate, fotbalul românesc este în pericol.

×