x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gică Popescu i-ar vrea pe Mutu şi pe Rădoi la naţională

Gică Popescu i-ar vrea pe Mutu şi pe Rădoi la naţională

03 Ian 2011   •   16:02
Gică Popescu i-ar vrea pe Mutu şi pe Rădoi la naţională
Sursa foto: /Intact Images
144842-5963-133674-cs-20080801101426001.jpg

Fostul internaţional Gică Popescu crede că şansele echipei naţionale a României de calificare la Euro 2012 ar creşte dacă Adrian Mutu şi Mirel Rădoi ar reveni la prima reprezentativă.

"Mutu este un jucător care ne-a lipsit foarte mult în ultimul an. E un jucător care a făcut diferenţa întotdeauna când a jucat pentru naţională. Sperăm şi într-o răzgândire a lui Mirel, care este de asemenea un jucător important. Şi aşa nu avem prea mulţi jucători de valoare, dacă ne mai pleacă şi aceştia atunci ne va fi din ce în ce mai greu. Dacă vom avea aceşti jucători la dispoziţie şansele noastre la calificare vor creşte, chiar dacă avem în continuare şansa a treia în grupă", a spus fostul căpitan al României.

"Avem meciuri dificile în această primăvară şi cred că totul se va decide în dubla cu Bosnia, unde trebuie să luăm cele şase puncte. Dacă nu reuşim să aducem acasă cele şase puncte eu cred că şansele de calificare ale României se vor reduce aproape de zero. Însă noi avem posibilitatea de a trece de Bosnia, chiar dacă este o echipă puternică. Dar în momentul în care vrem să mergem la turneul final trebuie să trecem de această dublă", a mai declarat Gică Popescu.

×