x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gică Popescu neagă că ar vrea să investească la FC Timişoara

Gică Popescu neagă că ar vrea să investească la FC Timişoara

27 Iun 2011   •   10:22
Gică Popescu neagă că ar vrea să investească la FC Timişoara

Fostul international Gheorghe Popescu a infirmat, intr-un comunicat, zvonurile potrivit carora ar urma sa investeasca la FC Timisoara si a precizat ca nu va prelua nici o echipa de fotbal, deoarece nu are puterea financiara pentru a face performanta.

"In ultimele zile, constat cu surprindere ca in presa din Romania este anuntata iminenta mea implicare in destinele FC Timisoara. Atunci cand aceasta stire a aparut pentru prima data in mass-media, am ignorant-o si am considerat ca este doar o gluma. Avand in vedere ca ea se repeta cu obstinatie de cateva zile, ma vad nevoit sa fac unele precizari: toti iubitorii fotbalului cunosc sentimentele speciale pe care le am fata de Timisoara, de suporterii timisoreni si, implicit fata de echipa fanion a orasului. Dovada sta in organizarea celei mai importante editii a «Serii Campionilor» la Timisoara (meciul Romania ’94 - Brazilia ’94) cat si faptul ca atunci cand am candidat pentru o functie importanta in fotbal, campania mea a inceput la Timisoara. Le multumesc inca o data suporterior si autoritatilor locale pentru sprijin. Timisoara este in ceea ce ma priveste, locul in care, dupa Craiova, ma intorc intotdeauna cu placere", a spus Popescu.

Fostul international este convins ca FC Timisoara va reusi sa treaca peste perioada actuala. "FC Timisoara are un patronat care a investit sume importante in ultimii ani si cu care echipa a avut rezultate meritorii. Sunt sigur ca vor gasi solutia rezolvarii problemelor cu care se confrunta in prezent echipa. In concluzie, vreau sa va informez ca nu am avut si nu am nici o intentie de a ma implica in nici un fel in activitatea echipei FC Politehnica Timisoara si a nici unei alte echipe din Romania", a subliniat Popescu.

"Am afirmat in dese randuri, atunci cand am fost intrebat, ca nu intentionez sa preiau nici o echipa de fotbal din Romania pentru ca nu am puterea financiara sa sustin o echipa la standardele cu care am fost obisnuit atunci cand activam ca jucator. Dupa cum stiti, in ultimii ani, am afirmat ca timpul nu imi permite sa ma implic mai activ in fotbal, proiectele mele de afaceri avand prioritate in acest moment", se mai arata in comunicatul semnat de Gheorghe Popescu.

×