x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gigi Becali a anunţat un nou ANTRENOR la Steaua. Vezi la cine s-a gândit latifundiarul

Gigi Becali a anunţat un nou ANTRENOR la Steaua. Vezi la cine s-a gândit latifundiarul

23 Apr 2012   •   05:57
Gigi Becali a anunţat un nou ANTRENOR la Steaua. Vezi la cine s-a gândit latifundiarul

Finantatorul echipei din Ghencea a declarat ca Mihai Stoichita mai are o singura sansa pentru a continua in la Steaua, castigarea titlului. In caz contrar, cel supranumit Lippi va fi inlocuit de antrenorul-revelatie al Ligii I.

Gigi Becali a fost cucerit definitiv de Laurentiu Reghecampf dupa ce echipa acestuia, Concordia Chiajna, a dat lovitura in Gruia si a castigat cu 4 -1 in fata liderului CFR Cluj.

"Si-a dat examenul, gata! Cand a plecat Ilie Stan, i-am zis sa ramana acolo, la Chiajna, sa le bata pe Rapid, pe CFR si pe Otelul, si asa a facut. E clar ca stie meserie si ca in viitor va antrena pe Steaua", a spus Gigi Becali la GSP TV.

Boss-ul din Ghencea a dezvaluit si modul in care Steaua se va impune in meciul cu Concordia, din etapa a 30-a.

"Filip a jucat bine cu CFR, dar eu nu-l las sa joace impotriva mea. N-o sa mai fiu eu prostul de la meciul cu Buzau, cand m-au batut jucatorii mei si am ratat titlul. Cu Reghecampf am vorbit deja si i-am zis sa joace si cu noi cum a facut-o cu Dinamo, adica sa-l foloseasca pe Mihalcea", a spus Gigi Becali, care a continuat mai in gluma, mai in serios: "O sa-i zic lui Reghecampf sa nu-i foloseasca nici pe Rocha, nici pe Dos Santos, sunt periculosi".

Gigi Becali a precizat insa ca exista insa si o situatie in care Mihai Stoichita poate continua si din vara, si anume ca Steaua sa ia campionatul in acest sezon.

"Sa dea Dumnezeu sa ia Stoichita titlul si nu ma mai auziti vorbind de schimbarea antrenorului!", a incheiat Gigi Becali.

×
Subiecte în articol: gigi becali ghencea steaua bucuresti