x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gigi Becali, din nou în presa britanică: "Fostul cioban" nu mai vrea străini la Steaua

Gigi Becali, din nou în presa britanică: "Fostul cioban" nu mai vrea străini la Steaua

12 Mar 2012   •   12:05
Gigi Becali, din nou în presa britanică: "Fostul cioban" nu mai vrea străini la Steaua

Dupa ce i-au facut rubrica speciala, "Gigi News Romania", jurnalistii de la cotidianul britanic "The Guardian" scriu despre intentia lui patronului FC Steaua de a avea numai jucatori romani in echipa.

"Vreau o echipa formata doar din fotbalisti romani. Asta e intentia mea. Pablo Brandan a ajuns deja intr-un club din China, iar contractele lui Geraldo Alves si Valentin Iliev expira in vara si nu le voi prelungi. De asemenea, Stefan Nikolici va pleca si el", a declarat "excentricul" patron al FC Steaua.

Jurnalistii britanici amintesc de victoria Stelei impotriva FC Barcelona, din 1986, atunci cand stelistii au castigat Cupa Campionilor Europeni. La acea vreme, in componenta Stelei nu era niciun strain, scrie The Guardian. "Erau numai romani in echipa si au castigat Cupa, asa ca de ce am plati salarii enorme unor jucatori straini, mai ales daca nu castigam nimic?", se intreaba Becali, membru al Parlamentului European. "Nu vom fi niciodata ca CFR Cluj. Antrenorul portughez Jorge Costa are in componenta echipei nu mai putin de 18 jucatori straini", a completat Gigi Becali.

"The Guardian" scrie si despre posibila pedeapsa cu inchisoarea pe care ar putea s-o primeasca Becali, in cazul "Valiza".

"Becali, un fost cioban, cunoscut pentru actiunile sale de caritate, risca sa ajunga la inchisoare pentru ca a incercat sa ofere mita mai multor jucatori si oficiali, in doua randuri, in 2006 si 2008", mai scriu jurnalistii britanici.

×