x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gigi Becali, după eşecul cu Astra: ”În vară dau afară 6-7 jucători”

Gigi Becali, după eşecul cu Astra: ”În vară dau afară 6-7 jucători”

11 Apr 2011   •   12:24
Gigi Becali, după eşecul cu Astra: ”În vară dau afară 6-7 jucători”
Sursa foto: /Intact Images
160652-gigi-becali-intact-images-20110211153520002.jpg

După înfrângerea din partida cu Astra, primul din mandatul lui Sorin Cârţu în Ghencea, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a recunoscut că roş-albaştrii nu mai au şanse la titlu în acest sezon. Becali spune că Steaua a pierdut un an degeaba şi anunţă remanieri masive în lot la vară.

"Nu e ghinion, vedeţi-vă de treabă. E neputinţă, neştiinţă, e cum vrei să-i spui, dar nu ghinion. Ce ghinion? N-am avut nici un şut pe poartă. Ei voiau să le dăm gol şi noi nu puteam! N-am jucat nimic. Noi nu vrem să vă dăm gol, vrem să fie 0-0! Eu sunt fraier că mă bag atât, de ce-mi fac eu duşmani pentru nişte vagabonzi? Nicoliţă a jucat fotbal, Bicfalvi la fel. Dar noi ce facem, îl băgăm pe Dică să adoarmă meciul? Şi Bonfim, şi Latovlevici, au mai mişcat. Dacă vrei să-l bagi pe Dică, scoate-l pe Onofraş. Ăsta nu dă gol nici din doi metri! El nici nu ştie pe ce planetă e, ăsta e jucător de Steaua? Să n-ai tu un şut pe poartă într-o repriză? Am mai pierdut un an", a spus Becali la Sport.ro.

"Dacă Oţelul este o echipă de doi lei, noi suntem o echipă de un leu! Toată lumea spunea că e blat la pauză, jucătorii Astrei parcă ne invitau să dăm gol, iar noi nu vroiam. În vară dau afară 6-7 jucători: Burdujan, Dică, Onofraş, Ricardo, Bilaşco şi Marinescu pleacă sigur. Surdu e cel mai bun şi probabil o să-i prelungesc contractul", a mai declarat Gigi Becali.

×
Subiecte în articol: steaua gigi becali fotbal intern