x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Gigi Becali: "Voi discuta cu Piţurcă pentru Găman"

Gigi Becali: "Voi discuta cu Piţurcă pentru Găman"

19 Ian 2011   •   12:01
Gigi Becali: "Voi discuta cu Piţurcă pentru Găman"

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, miercuri, la Sport.ro, că va lua legătura cu fostul antrenor al echipei Universitatea Craiova, Victor Piţurcă, pentru a discuta despre transferul jucătorului Valerică Găman, care a fugit din cantonamentul grupării oltene.

"Găman e un jucător pe care îl vreau. Dacă e adevărat că a plecat din cantonamentul Craiovei, o să iau legătura cu Argăseală şi cu Piţurcă. Probabil că jucătorul are încredere în Piţurcă, altfel nu pleca de acolo. Să văd ce pretenţii sunt. Dau un milion de euro pe el, dacă vrea să semneze cu noi, dar nu ştiu cine ia banii, probabil că Piţurcă, dacă are dezlegarea. Nu voi face nimic fără să iau legătura cu Piţurcă. Nici jucătorul nu face fără Piţurcă", a spus Becali.

Întrebat dacă antrenorul Stelei Marius Lăcătuş îl vrea pe Găman, finanţatorul stelist a spus că acesta va fi obligat să-l antreneze. "Când eu vreau un jucător, îl cumpăr şi după aia îl trimit la echipă. Antrenorul e plătit să antreneze acel jucător. Că nu vreza să-l bage, că nu-l foloseşte titular la un joc, e altceva, e opţiunea lui, dar să-l antreneze, e obligat. Dar nu cred că există un antrenor în România care să nu-l vrea pe Găman", a mai spus Gigi Becali.

De asemenea, oficialul Stelei a spus că îl respectă pe finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, pentru că a investit la gruparea craioveană: "Afacerile sunt afaceri şi trebuie să-l respecţi, dacă ai caracter, pe omul care a investit la o echipă".

Doi dintre componenţii echipei Universitatea Craiova, Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu, au fugit din cantonamentul formaţiei de la Govora, a anunţat, miercuri, ediţia online a cotidianului Gazeta de Sud, tatăl unuia dintre jucători confirmând, pentru MEDIAFAX, că cei doi au plecat.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, tatăl unuia dintre jucători a confirmat că fotbaliştii au plecat din cantonament, însă a menţionat că nu ştie dacă au plecat cu sau fără aprobarea stafului tehnic.

Finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, miercuri, la Sport.ro, că cei doi jucători care au plecat din cantonamentul de la Govora, Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu, au fost "furaţi" de Victor Piţurcă, fostul manager general al grupării.

Oficialul craiovean a adăugat că Valerică Găman avea o ofertă de împrumut la o echipă din Europa, cu opţiune de transfer definitiv "pentru o sumă destul de bună".

×