x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Hagi, desemnat din nou antrenorul echipei ideale a etapei în Superligă

Hagi, desemnat din nou antrenorul echipei ideale a etapei în Superligă

de Redacția Jurnalul    |    19 Mar 2024   •   19:15
Hagi, desemnat din nou antrenorul echipei ideale a etapei în Superligă
Sursa foto: Farul Constanța/Facebook

Trei jucători de la Farul Constanța, alături de managerul Gheorghe Hagi, domină echipa ideală a primei etape a Superligii la fotbal masculin. Alte trei echipe dau câte doi jucători în cel mai bun unsprezece al rundei. Liderul FCSB e reprezentat de un singur fotbalist.

Echipa ideală a primei etape din play-off şi play-out, la finalul rundei, în viziunea Ligii Profesioniste de Fotbal

Portar

Laurenţiu Popescu (Universitatea Craiova) - Intervenţiile lui au contribuit din plin la succesul reuşit de olteni în Gruia.

Fundaşi

Kevin Boli (Farul Constanța) - Experimentatul fundaş al Farului s-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor pe durata partidei din Giuleşti.

Mihai Popescu (Farul Constanța) - A avut o prestaţie lăudabilă în centrul defensivei. A câştigat multe dueluri cu adversarii.

Juraj Badelj (Universitatea Craiova) - În ciuda vârstei, tânărul fundaş croat a fost printre cei mai buni jucători trimişi în teren de Ivaylo Petev.

Raul Opruţ (FC Hermannstadt) - Şi-a trecut pentru întâia oară numele pe tabelă în ediţia curentă. Revenirea sa reprezintă un mare câştig şi pentru sibieni.

Mijlocaşi

Ante Roguljic (Universitatea Cluj) - Deşi s-a aflat pe teren doar în ultima jumătate de oră, a punctat de două ori, acestea fiind şi primele goluri în tricoul "şepcilor roşii".

Joao Pedro (UTA Arad) - Cel mai spectaculos meci, UTA - FC Voluntari 4-3 a fost decis de schimbările inspirate făcute de Mircea Rednic, prima dintre ele fiind introducerea mijlocaşului portughez, care a înscris de două ori.

Dan Nistor (Universitatea Cluj) - Decarul studeţilor clujeni continuă sezonul formidabil! A înscris al 12-lea gol, ajungând la 50 de reuşite în Superligă. În plus, şi-a mai trecut în cont și o pasă decisivă.

Atacanţi

Alexandru Băluţă (FCSB) - A marcat golul care le-a adus roş-albaştrilor a 20-a victorie din ediţia curentă, în urma căruia s-au distanţat în clasament.

Louis Munteanu (Farul Constanța) - A fost eroul primului meci din play-off-ul curent. A reuşit o dublă şi a ajuns la 20 de goluri în 75 de partide jucate în SuperLigă.

Ianis Stoica (FC Hermannstadt) - A deschis drumul sibienilor spre o victorie frumoasă. A fost a opta reuşită din campionatul actual, graţie căreia a rămas cel mai bun marcator autohton eligibil U 21.

Antrenorul Etapei

Gheorghe Hagi (Farul Constanța) - A învins o echipă aflată în mare formă şi a readus-o pe Farul în lupta pentru podium. Este pentru a patra oară antrenor al primului unsprezece ideal.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: hagi superliga echipa ideala