x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Hârjoneală nulă. Legate peste tot de prietenii, "U" Cluj şi Dinamo, au încheiat la egalitate, 0-0, derby-ul etapei

Hârjoneală nulă. Legate peste tot de prietenii, "U" Cluj şi Dinamo, au încheiat la egalitate, 0-0, derby-ul etapei

30 Oct 2011   •   21:00
Hârjoneală nulă. Legate peste tot de prietenii, "U" Cluj şi Dinamo, au încheiat la egalitate, 0-0, derby-ul etapei

Cluj Arena a gazduit sambata seara cel mai asteptat meci al rundei in Liga 1. Fata in fata s-au aflat doua echipe infratite la nivelul galeriilor, legate de prietenii si amicitii intre con­du­catori sau jucatori. Numai ca aproape 20.000 de spectatori care s-au gandit sa-si petreaca seara au asistat la acelasi spectacol ieftin oferit saptamanal de prima noastra divizie. Cu exceptia catorva scurte momente de zvacnire, care i-au deranjat, oarecum, pe cei doi portari, "U" Cluj si Dinamo au etalat aceleasi lipsuri deranjante la vedere: joc lent, pase gresite, centrari in spatele portilor si prea scurte, executii hilare sau finali­zari aiurea.

Singura ocazie importanta din cele 90 de minute a fost ratata in repriza secunda de golgeterul dinamovistilor, Danciulescu, care a reluat exact in portarul gazdelor de la doar 7 metri. In prima repriza, ambii fundasi stanga ai clujenilor, Grecu si Mendy, au fost schimbati dupa dueluri aspre cu aripa lui Dinamo, Laurentiu Rus. Daca Grecu a ramas pe banca de rezerve dupa ce a primit ingrijiri medicale, Mendy a suferit o comotie cerebrala, a fost transportat de urgenta la spital, insa fara a aparea complicatii ulterioare. "Mendy a suferit o comotie celebrala, e constient, nu cred ca vor fi probleme. Ambii jucatori au plaga deschisa la nivelul globului frontal. Avand in vedere consecinta, probabil ca s-ar fi putut judeca si altfel in ceea ce-l priveste pe Rus", a declarat, dupa meci, antrenorul Universitatii Cluj, Ionut Badea.

"A fost un joc echitabil. Imi pare foarte rau pentru cei doi baieti. Nu am avut absolut nici o intentie sa-i lovesc. Voiam sa facem un spectacol frumos pentru acest public minunat, imi pare rau ca a iesit asa"
Laurentiu Rus

Reactii dinamoviste
Antrenorul lui Dinamo, Liviu Ciobotariu, a comentat partida: "Au fost doua reprize diferite, prima a apartinut celor de la «U», si vreau sa-i felicit pentru joc. A doua re­pri­za ne-a apartinut, nu au fost prea multe situatii de gol. Ambele echipe au fost foarte bine organizate. E un rezultat care ma mul­tu­meste pe alocuri. Vreau sa remarc atmosfera din tribuna, una foarte frumoasa. Un stadion plin, o are­na splendida. Arbitrul ne-a mai enervat. De obicei nu comentez, dar trebuie sa vad cateva faze. Laurentiu Rus a fost cel faultat la prima faza. Nu a fost nimic in­ten­tio­nat. Imi pare rau pentru cei doi jucatori. Pe Grecu l-am avut si la Pandurii. Rus era abatut la final, va dati seama".

×
Subiecte în articol: dinamo bucureşti u cluj