x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Helder şi Nikolici au semnat. Contra amână răspunsul

Helder şi Nikolici au semnat. Contra amână răspunsul

07 Sep 2010   •   00:00
Helder şi Nikolici au semnat. Contra amână răspunsul
Sursa foto: /Intact Images

Fundaşul dreapta Helder, venit de la Dinamo Bucureşti, dar care aparţine de Nancy, a semnat luni un contract cu FC Timişoara, valabil până la finalul sezonului.

Împrumutul său de la formaţia franceză expiră în vara lui 2011. "Îl vom evalua şi apoi vom vedea dacă achităm clauza care ne permite să-l păstrăm. Ne-ar costa circa 750.000 de euro", a precizat directorul executiv al lui Poli, Gheorghe Chivorchian, într-o emisiune TV.

Tot astăzi, atacantul muntenegrean Stefan Nikolici, aflat în probe în zilele trecute a semnat un contract valabil pe cinci ani cu gruparea bănăţeană.

În vârstă de 20 de ani, Stefan Nikolici a mai evoluat în cariera sa de până acum la formaţiile OFK Beograd (Serbia), Lierse (Belgia) şi Roeselare (Belgia). În prezent, Nikolici se află în lotul echipei naţionale Under 21 a ţării sale pentru partida din deplasare, cu Israel, din preliminariile Campionatului European din 2011.

Nikolici a venit la FC Timişoara din postura de jucător liber de contract.

În schimb, sârbul Duşan Dukici, venit la Timişoara în vara acestui an refuză împrumutul la Unirea Urziceni. "Da, avem probleme cu el, dar mai ales cu impresarul său. Rămâne să mai discutăm acest subiect", a precizat Chivorchian.

Cosmin Contra a primit o ofertă de prelungire a contractului la care poate răspunde până vineri. "Este o ofertă complexă, de a continua ca jucător şi apoi de a primi o funcţie în cadrul clubului. Acum vine meciul cu Belarus, după care el se va consulta cu familia, aşa încât până vineri sper să avem un răspuns de la el", a afirmat Gheorghe Chivorchian, adăugând că "ultimul transfer ar putea fi al atacantului muntenegrean Stefan Nikolic, aflat de câteva zile în probe la Timişoara".

×
Subiecte în articol: liga 1