x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Iancu se răzbună pe Sepsi

Iancu se răzbună pe Sepsi

11 Aug 2011   •   21:00
Iancu se răzbună pe Sepsi

Pentru ca refuza sa mearga la Steaua, in ciuda acordului dintre Poli Timi­soara si gruparea "ros-albastra", Laszlo Sepsi (foto) pare sa fi devenit tinta razbunarii patronului banatenilor, Marian Iancu.

Scos din sarite de incapatanarea fotbalistului, care n-a raspuns apelurilor telefonice ale sefilor Stelei si a declarat clar ca agreeaza mutarea, Iancu a anuntat ieri ca il va tine sa joace in Liga 2 si ca ii va bloca, practic, plecarea pe toata durata contractului cu Poli. "Va ramane in Liga 2, iar daca va dori cineva sa-l transfere, pretul sau este de 5 milioane de euro", a spus Marian Iancu.

Totusi, nu este exclus ca, pana la urma, Sepsi sa se aseze la masa tratativelor cu Steaua si sa ajunga la un acord cu clubul bucurestean. "Lui Sepsi i-am oferit contract ca la Poli. Putea sa ne zica daca nu vrea sa vina", a comentat si patronul Stelei, Gigi Becali. Steaua i-ar fi asigurat fundasului stanga un salariu anual de 250.000 de euro si i-ar fi oferit o prima de instalare de 100.000 de euro.

×