x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ilie Dumitrescu: "Stancu este cel mai bun jucător din Liga I"

Ilie Dumitrescu: "Stancu este cel mai bun jucător din Liga I"

07 Sep 2010   •   00:00
Ilie Dumitrescu: "Stancu este cel mai bun jucător din Liga I"
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul Stelei, Ilie Dumitrescu, este convins că echipa din Ghencea nu poate pierde titlul în acest an. Unul dintre argumentele lui Dumitrescu este atacantul Bogdan Stancu, pe care tehnicianul îl consideră cel mai bun jucător din Liga I.

"Valoarea lotului, exprimarea pe teren şi mentalitatea în acest club. Asta fac diferenţa. Cu aceste trei lucruri Steaua are şanse mari la titlu. Tătăruşanu este cel mai bun portar în momentul de faţă. Iar Stancu este jucătorul numărul 1 în România. Iar dintre toţi jucătorii români, este al doilea după Mutu", a spus Ilie Dumitrescu în conferinţa de presă de dinaintea etapei a 7-a.

Dumitrescu a recunoscut apoi că fotbaliştii echipei au semnat un regulament de ordine interioară drastic: "Un grup de 4-5 jucători reprezentativi au venit la mine pentru a mă ruga să renunţ la cantonamente. Nici mie nu-mi place să stau în cantonament. Dacă îşi doresc să stea mai mult în sânul familiei, este ok. Semnăm un regulament de ordine interioară. Mă interesează ca nimeni să nu iasă din casă după ora 22:00 cu 72 de ore înainte de meci, să nu folosească cuvinte jignitoare la adresa colegilor, la staff-ul tehnic, de la maseuri, la bucătari, la femeia de serviciu. De asemenea, să nu mă trezesc că în ziua lor liberă joacă fotbal, tenis cu piciorul. Le-am dat interzis şi la fumat".

"Regulamentul nu l-am făcut eu, doar l-am îmbunătăţit. Şi cartonaşele galbene sau roşii primite din cauza conduitelor nesportive vor fi pedepsite. Banii de amenzi nu o să-i folosesc eu, ci clubul. Până la urmă, clubul plăteşte salariile. Din banii de amenzi mai puţini, acei 250 de euro, îi vom folosi în interesul echipei. Mai luam un tort, ceva care să fie pentru toţi", a mai spus Dumitrescu.

Tehnicianul Stelei este foarte mulţumit şi de achiziţiile de la Unirea Urziceni: "Băieţii sunt foarte receptivi, muncesc enorm. Bilaşco şi Galamaz sunt bine pregătiţi fizic, cu ceilalţi trebuie să mai lucrăm la acest aspect. În rest am văzut coeziune, sunt băieţi cu caractere deosebite. S-au adaptat imediat".

×
Subiecte în articol: liga 1