x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Iliev, dorit la Steaua. Luţu va fi cooptat în conducere

Iliev, dorit la Steaua. Luţu va fi cooptat în conducere

03 Ian 2011   •   18:32
Iliev, dorit la Steaua. Luţu va fi cooptat în conducere
Sursa foto: /Intact Images

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat în această după-amiază, la GSP TV, că îl vrea la echipă pe bulgarul Valentin Iliev, de la Universitatea Craiova, care a depus memoriu pentru a deveni liber de contract. Becali a discutat cu Iliev şi acesta i-a promis că, dacă va deveni jucător liber, prima sa opţiune va fi Steaua. "Şi-a depus memoriu şi dacă va deveni liber de contract va veni la Steaua. El a fost cea mai mare pierdere a lui Piţurcă la Craiova. E un jucător de valoare", a spus Becali.

Gigi Becali a mai declarat că bulgarul Stanislav Angelov s-a despărţit azi oficial de Steaua şi că grecului Pantelis Kapetanos nu i-a mai fost prelungit contractul: "Anghelov a plecat azi de la Steaua! E liber, ne-a despărţit prieteni. Şi-a luat toţi banii pe care îi mai avea de luat, dar nu ştiu unde s-a dus. Noi nu am vorbit cu el pentru a-i propune un nou salariu. Kapetanos are un contract pe trei ani, dar noi putem să-l încheiem la fiecare 6 luni. Tocmai de aceea l-am încheiat, nu am vrut să-i mai plătim salariul. Dacă Lăcătuş îl vrea în continuare, atunci să-i plătească el salariul, eu nu am bani să-i plătesc".

Finanţatorul a mai precizat că tehnicianul Gabriel Caramarin va face parte din staful Stelei, ca antrenor secund, iar fostul fotbalist Ionuţ Luţu va fi cooptat în conducerea clubului.

×