x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga 1. Intrare liberă la DINAMO-VIITORUL, pe "Ştefan cel Mare"

Liga 1. Intrare liberă la DINAMO-VIITORUL, pe "Ştefan cel Mare"

06 Mai 2016   •   15:10
Liga 1. Intrare liberă la DINAMO-VIITORUL, pe "Ştefan cel Mare"
Sursa foto: fcdinamo.ro

Directorul sportiv Ionel Dănciulescu a anunțat prin intermediul site-ului oficial al clubului că intrarea suporterilor dinamoviști va fi liberă la meciul cu Viitorul, ultimul pe teren propriu în această ediție de campionat.

Intrarea suporterilor dinamoviști la ultima partidă pe teren propriu în această ediție de campionat va fi liberă, accesul urmând să fie făcut în baza unui tichet cu valoare zero, ce poate fi ridicat în ziua meciului de la casele de bilete ale stadionului „Dinamo”.


„În semn de respect față de toată suflarea dinamovistă, conducerea clubului a decis ca intrarea la ultimul meci din acest campionat să fie liberă. Împreună cu suporterii noștri am realizat lucruri importante în acest sezon. Față de anii trecuți, Dinamo a contat în lupta pentru primele locuri în Liga 1 și va juca finala Cupei României. Sperăm să terminăm pe podium și să câștigăm Cupa României pentru a ne bucura alături de suporteri de un nou trofeu în palmaresul clubului”, a declarat directorul sportiv al clubului din Ștefan cel Mare pentru www.fcdinamo.ro.

Meciul FC Dinamo București - FC Viitorul (Liga 1 Orange, play-off, etapa 10) se va disputa vineri, 6 mai 2016, la ora 20:30, pe stadionul din Ștefan cel Mare.

 

×