x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Jucătorii lui FC Vaslui nu s-au prezentat la antrenamentul din această dimineaţă

Jucătorii lui FC Vaslui nu s-au prezentat la antrenamentul din această dimineaţă

01 Sep 2010   •   00:00

Jucătorii echipei FC Vaslui, cu două excepţii, au boicotat antrenamentul de miercuri dimineaţă, a declarat antrenorul spaniol Juan Ramon Lopez Caro. "Să fie foarte clar, contrar tuturor zvonurilor, eu nu am renunţat să fiu antrenor la echipă. Săptămânal întocmesc un program cu ora şi locul unde trebuie să se desfăşoare antrenamentele, program semnat de căpitan şi antrenor. Astăzi, la 10:30 când am venit, nu numai că nu am găsit jucătorii, dar toate vestiarele erau închise. Evident, toţi ştiu motivul", a spus Lopez Caro.

"Ce s-a întâmplat este împotriva dreptului meu de a munci. Sunt surprins de ceea ce s-a întâmplat. Am să-l sun pe preşedinte să-mi spună despre ce este vorba. Îmi sunt violate atribuţiile de antrenor. Se pare că lipseşte respectul faţă de mine. Eu nu am să mă mai manifest nici într-un fel. Există un regulament de ordine interioară care va fi pus în aplicare şi dacă jucătorii vor continua să nu vină la antrenamente o să-mi contactez avocatul să văd ce este de făcut", a mai declarat tehnicianul spaniol.

Juan Ramon Lopez Caro a recunoscut faptul că, luni seară, a avut loc o şedinţă tensionată cu patronul Adrian Porumboiu, dar nu s-a pus problema plecării sale: "Zilele acestea nu am vorbit de contractul meu cu domnul Porumboiu. A existat o şedinţă tensionată, dar nu s-a pus problema plecării mele. Respect opiniile domnului Porumboiu. Nu se pune problema să renunţ".

În replică, Daniel Pancu a declarat că Porumboiu i-a manunţat pe jucători că pe moment nu mai au antrenor şi au primit două zile libere. "E treaba lui Lopez Caro, noi avem liber. Am discutat cu domnul Porumboiu, avem liber două zile din partea patronului, ne-am conformat. Am fost anunţat că vom avea un alt antrenor de vineri dimineaţă. Nu am mai întâlnit un start aşa slab de campionat. Au fost multe lucruri dubioase. Am fost foarte dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat. Am avut discuţii cu domnul Porumboiu, am vrut să plec. Mai sunt 10 zile până la încheierea perioadei de transferări. Valsuiul are un lot foarte bun, nu se poate vorbi de o favorită la titlu, abia după 20 de etape se va cunoaste cine e favorită", a spus Pancu la Sport.ro.

După disputarea a şase etape din Liga I, FC Vaslui ocupă locul 14 în clasament, cu cinci puncte.

×
Subiecte în articol: liga 1