x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Jucătorii lui FC Vaslui nu s-au prezentat nici la antrenamentul de joi dimineaţă

Jucătorii lui FC Vaslui nu s-au prezentat nici la antrenamentul de joi dimineaţă

02 Sep 2010   •   00:00

Antrenorul echipei FC Vaslui, Juan Ramon Lopez Caro, a sosit, joi dimineaţă, la stadionul Municipal, dar jucătorii nu s-au prezentat nici de această dată la şedinţa de pregătire programată la ora 10:30. Lopez Caro a declarat că antrenamentul de la 10:30 era anunţat, deşi oficialii clubului susţin că jucătorii au liber şi pe 2 septembrie. Tehnicianul a adăugat că îşi va respecta oblicaţiile contractuale cu gruparea moldoveană şi se va prezenta şi la antrenamenul din această seară, programat la 18:30.

Dacă la antrenamentul de miercuri au fost totuşi prezenţi doi jucători, David Rivas şi Alejandro Campano, aduşi la FC Vaslui de Lopez Caro, joi dimineaţă nici măcar aceştia nu au mai venit la stadion.

Tehnicianul spaniol a venit la stadionul Municipal însoţit de avocatul său, Josep Vandellos. "Am venit să vedem ce se întâmplă aici la club legat de contractul lui Lopez Caro, de ce jucătorii nu au venit la antrenament. Trebuie să discutăm cu cei din conducere. Am constatat împreună cu Lopez Caro că nu este nimeni la stadion, deşi exista un plan de antrenament pentru ziua de azi depus la club. Nu există miză financiară, Lopez Caro dorind doar să-şi ducă la îndeplinire contractul cu FC Vaslui", a declarat Vandellos, care a precizat că în cursul zilei de joi da publicităţii un comunicat de presă în care va explica situaţia lui Juan Ramon Lopez Caro la Vaslui.

Jucătorii lui FC Vaslui nu s-au prezentat la cele două antrenamente de miercuri, antrenorul Lopez Caro susţinând că şedinţele de pregătire au fost boicotate. În replică, finanţatorul Adrian Porumboiu a declarat, miercuri, că Lopez Caro a dat dovadă de lipsă de respect, modificând programul echipei, deşi iniţial îi anunţase pe jucători că vor fi liberi, iar unii dintre ei îşi cumpăraseră bilete pentru a merge acasă.

Potrivit lui Porumboiu, până vineri, la FC Vaslui vor mai veni unul sau mai mulţi antrenori în staful tehnic: "Lopez Caro este antrenor, dar vom întări lotul tehnic şi vom mai aduce unul sau doi tehnicieni. Nici Lopez Caro, nici un regulament din lume nu ne interzice să mai aducem antrenori la echipă".

FC Vaslui a obţinut doar cinci puncte în primele şase etape ale Ligii I, ocupând locul 14 în clasament, iar oficialii clubului încearcă să-l facă pe antrenorul spaniol să-şi dea demisia pentru a nu-i plăti clauza de reziliere a contractului, în valoare de un milion de euro.

×
Subiecte în articol: liga 1