x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Laurentiu Reghecampf: "Nu vom lasa Chelsea sa isi faca jocul, vom incerca sa castigam

Laurentiu Reghecampf: "Nu vom lasa Chelsea sa isi faca jocul, vom incerca sa castigam

13 Mar 2013   •   21:50
Laurentiu Reghecampf: "Nu vom lasa Chelsea sa isi faca jocul, vom incerca sa castigam
Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf a declarat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Londra, ca elevii sai nu trebuie sa-i lase pe cei de la Chelsea sa-si impuna jocul si spune ca isi doreste victoria pe Stamford Bridge.
 
"Este un meci important pentru toata lumea, nu numai pentru mine. Este important pentru noi ca echipa sa ne calificam si pentru tot fotbalul romanesc. Am exersat si penaltiurile, vom vedea unde se va ajunge maine seara. Vom incerca sa castigam, dar va fi un meci dificil. Suntem o echipa care joaca fotbal, ne place sa conducem meciul. Asta vom incerca sa facem si maine seara. Nu incercam sa ne facem jocul dupa adversar, incercam sa dominam si sa avem posesie. Nu vom lasa adversarul sa joace, vom incerca sa castigam. Avem jucatori de valoare, dar ma intereseaza ca echipa sa evolueze bine. Fotbalistii joaca fiecare meci pentru club, pentru ei, pentru viitorul lor", a spus Reghecampf.
 
Tehnicianul stelist a afirmat ca Latovlevici are unele probleme medicale, dar se spera in recuperarea lui. "Daca imi este teama de ceva, imi este de echipa mea. Avem o experienta neplacuta de la meciul din deplasare cu Ajax Amsterdam. Numai in directia asta ma gandesc si incerc sa-i fac pe jucatori sa evolueze ca in meciul tur cu Chelsea. Latovlevici are probleme, dar incercam sa-l refacem. Este foarte greu sa-l inlocuim pe Latovlevici, dar, daca va fi nevoie, vom gasi solutia cea mai buna. Publicul joaca un rol important si cred ca daca noi vom marca, atmosfera nu va fi prea buna pentru gazde. Chelsea este cea mai puternica echipa pe care am intalnit-o pana in aceasta faza. Cu siguranta vom avea unele probleme la fazele fixe, dar ne-am antrenat. Daca vom avea talie nu este important, conteaza cum te aperi la astfel de faze", a mai spus tehnicianul stelist.
 

×
Subiecte în articol: reghecampf steaua - chelsea