x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Lecţie de umilinţă în mijlocul Bărăganului

Lecţie de umilinţă în mijlocul Bărăganului

de Dragos Stoica    |    31 Aug 2010   •   00:00
Lecţie de umilinţă în mijlocul Bărăganului
Sursa foto: /Agerpres

Mai aproape de desfiinţare decât de titlul de vicecampioană câştigat în urmă cu trei luni, Unirea Urziceni se încăpăţânează să moară frumos. Şi să dea lecţii de viaţă tocmai ea, o echipă decapitalizată, decimată de transferuri şi de datoriile patronatului făcute în alte zone de business, unei formaţii precum FC Vaslui, în care s-au pompat milioane de euro.

Pe scurt, pentru ultima dată într-o formulă cu Galamaz, Maftei, Apostol şi Bilaşco, Unirea a evoluat memorabil. Au marcat pentru prima victorie a ialomiţenilor din acest sezon Maftei şi Bordeanu, în vreme ce oaspeţii nu şi-au putut acoperi ruşinea decât prin Wesley. La final, cel mai mare admirator al formaţiei din Urziceni a fost patronul adversarilor, Adrian Porumboiu. "Am primit cea mai frumoasă lecţie pe care o puteam primi pe un teren de fotbal. Nu sunt supărat deloc. Felicit Unirea , pentru că, deşi se spune că este o echipă în descompunere, a jucat extraordinar. Am intrat în vestiarul jucătorilor de la Unirea şi i-am felicitat. Ai noştri au jucat pe o primă exorbitantă, iar ei cred că nu au jucat nici măcar pe o bere. E păcat că se destramă această echipă! Aici este o bogăţie de oameni, o echipă care mâine nu mai există. Ar trebui să iau toată Unirea", a spus Porumboiu.

Acesta s-a lansat apoi într-un atac furibund la adresa propriei echipe: "Toţi jucătorii de la Vaslui sunt transferabili, dar nu o să îi caute nimeni, deoarece nu mai găsesc ei fraieri ca mine. Dacă jucam ceva, mă luam şi de arbitri, pentru că nu ni s-a acordat un penalty, dar aşa aş deveni ridicol. Nu pot să înţeleg de ce joacă aşa. De acum încolo, o să le atârne vântul în buzunare. Viaţa este frumoasă şi cu fotbal şi fără. Ce să fac eu acum, să mă îmbolnăvesc pentru nişte derbedei care mimează fotbalul?".

×
Subiecte în articol: liga 1