x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga 1. Astra-ASA Tg. Mureş 1-5. Giurgiuvenii, SPULBERAȚI de vicecampioana

Liga 1. Astra-ASA Tg. Mureş 1-5. Giurgiuvenii, SPULBERAȚI de vicecampioana

19 Iul 2015   •   23:49
Liga 1. Astra-ASA Tg. Mureş 1-5. Giurgiuvenii, SPULBERAȚI de vicecampioana

ASA Tîrgu Mureș a învins în deplasarea din etapa a doua pe Astra, scor 5-1, după "dubla" lui Jazvici și reușitele lui Mureșan, Axente și Manolov. Pentru giurgiuveni a marcat Budescu.

Meciul a început practic de la 1-0 pentru ASA, după ce, în minutul 7, Mureșan a scăpat din marcaj și a marcat cu latul pe sub portarul Silviu Lung Jr.. Cinci minute mai tîrziu, tîrgmureșenii au profitat de o eroare a goalkeeperului giurgiuvean și Jazvici a marcat, informeaza gsp.ro.

Formația lui Șumudică a dat primele semne de revenire în minutul 24, cînd Budescu a redus din diferență cu un șut frumos de la distanță, dar a fost ajutat și de greșeala lui Stăncioiu care n-a reușit să prindă mingea.

Cu cinci minute înainte de finalul primei părți, Jazvici a reușit "dubla" cu un șut spectaculos la colțul lung.

Repriza secundă a mai adus două reușite pentru băieții lui Vasile Miriuță. Prima dată a marcat Axente, în minutul 77, după care Manolov a stabilit scorul final în ultimul minut de joc.

Astfel, Astra pierde pentru a doua oară în istorie la 4 goluri pe teren propriu, după înfrîngerea din 26 mai 1999, cînd Rapidul învingea cu 5-1. 

×