x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga 1: Astra Giurgiu - Steaua Bucureşti 2-0. Meci decis de erori de arbitraj

Liga 1: Astra Giurgiu - Steaua Bucureşti 2-0. Meci decis de erori de arbitraj

13 Aug 2015   •   00:20
Liga 1: Astra Giurgiu - Steaua Bucureşti 2-0. Meci decis de erori de arbitraj

Echipa Astra Giurgiu a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia Steaua Bucureşti, într-o partidă din cadrul etapei a 6-a a Ligii I de fotbal, disputată miercuri seara.

Steaua a reuşit să trimită de două ori mingea în poartă, în cursul primei reprize, prin Papp şi Adi Popa, însă ambele reuşite au fost anulate de arbitru, prima pentru un fault în atac, iar cealaltă pe motiv de ofsaid.

Astra a reuşit să deschidă scorul în repriza secundă, prin atacantul Denis Alibec, care a reluat balonul în poartă cu piciorul stâng, din interiorul careului, fructificând o pasă a lui Cristian Oros (min.51).

Alibec putea realiza dubla trei minute mai târziu, când a scăpat singur în careul Stelei şi a încercat să-l dribleze pe portarul Cojocaru, care a reuşit să reţină însă balonul.

Gazdele şi-au mărit avantajul în urma unei lovituri de la 11 m transformată de Constantin Budescu, după un fault în careu comis de stelistul Lucian Filip asupra lui Junior Morais (min.61).

După un nou gol anulat Stelei pe motiv de ofsaid, cu un sfert de oră înainte de final, jocul se încheie cu victoria gazdelor. Astra a reuşit, astfel, să câştige duelul dintre cele două reprezentante ale României calificate în play-off-ul Europa League şi să urce pe prima poziţie a clasamentului Ligii 1, cel puţin până joi, când sunt programate ultimele două jocuri ale etapei a şasea.

Astra Giurgiu - Steaua Bucureşti 2-0 (0-0), stadion "Marin Anastasovici" - Giurgiu
Au marcat: Denis Alibec (51), Constantin Budescu (61 - penalty)
Arbitru: Sebastian Colţescu (Craiova); asistenţi: Mircea Grigoriu (Bucureşti) şi Sebastian Stoianov (Constanţa); arbitru de rezervă: Lucian Rusandru (Sfântu Gheorghe).
Observatori: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) - CCA şi Marian Bucurescu (Bucureşti) - LPF.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: steaua