x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga 1: Concordia - Steaua, 0-2! Victorie dedicată lui MM Stoica, care a fost la meci

Liga 1: Concordia - Steaua, 0-2! Victorie dedicată lui MM Stoica, care a fost la meci

15 Feb 2016   •   22:29
 Liga 1: Concordia - Steaua, 0-2! Victorie dedicată lui MM Stoica, care a fost la meci

Steaua Bucureşti a învins-o pe Concordia Chiajna cu scorul de 2-0 (2-0), luni seara, în deplasare, în ultima partidă din etapa a 24-a a Ligii I de fotbal.

Campioana s-a impus prin golurile marcate de Fernando Varela (6), Jugurtha Hamroun (30). Căpitanul Stelei, internaţionalul capverdian Varela, i-a dedicat golul său fostului conducător Mihai Stoica, eliberat luni din penitenciar. Varela a arătat după gol un tricou pe care era inscripţionat mesajul ''Bine ai revenit acasă''.

Steaua a ratat mai multe ocazii mari de gol şi a fost privată de un penalty, în minutul 82, când Ciprian Marica a fost faultat evident în careu de Răzvan Tincu.

Concordia a jucat ultimul sfert de oră în zece oameni, după ce Gabriel Giurgiu a fost eliminat pentru al doilea cartonaş galben.

La Concordia au debutat oficial nigerianul Christian Obodo şi italianul Gabriele Zerbi, iar camerunezul Patrice Feussi a fost doar rezervă

La Steaua au evoluat în premieră într-un joc oficial Ciprian Marica, germanul Timo Gebhart şi iordanianul Thaer Bawab, ultimii doi intraţi pe final. Au redebutat la roş-albaştri Gabi Tamaş şi Mihai Pintilii.

Steaua e neînvinsă de cinci etape, câştigându-le pe ultimele patru. În tur, Steaua a învins cu 3-1.

Concordia a ajuns la nouă etape consecutive fără victorie - cinci eşecuri, patru egaluri.

CS Concordia Chiajna - FC Steaua Bucureşti 0-2 (0-2), stadion "Concordia" - Chiajna
Au marcat: Fernando Varela (6), Jugurtha Hamroun (30).
Cartonaş roşu: Gabriel Giurgiu (Concordia, 75).
Arbitru: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea); arbitri asistenţi: Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe), Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea); arbitru de rezervă: Cătălin Buşi (Râmnicu Vâlcea)
Observatori: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Romulus Chihaia (Bucureşti) - LPF.

Sursa - Agerpres

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că Mihai Stoica a venit la vestiare pentru a vorbi cu jucătorii Stelei înaintea meciului câștigat în fața Chiajnei, scor 2-0.

"MM a așteptat aproape doi ani până să vină iar în cabine și să vorbească cu jucătorii. I-a salutat pe băieți, a vorbit cu ei. ne dorim foarte mult să reintre în ritmul normal pentru că avem nevoie de el. Era normal ca jucătorii să-i dedice lui MM golul", a spus Reghecampf, citat de gsp.ro.

MM Stoica a văzut meciul din tribuna oficială, alături de Gigi Becali.
 

×
Subiecte în articol: concordia chiajna steaua bucuresti liga 1