x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga 1: Dinamo Bucureşti - ASA Târgu Mureş 1-0, în play-off

Liga 1: Dinamo Bucureşti - ASA Târgu Mureş 1-0, în play-off

17 Apr 2016   •   22:40
Liga 1: Dinamo Bucureşti - ASA Târgu Mureş 1-0, în play-off

Dinamo Bucureşti a învins-o pe ASA Târgu Mureş cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, pe Arena Naţională, într-un meci din etapa a şaptea a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

Unicul gol a fost marcat de Dorin Rotariu (52), dintr-o lovitură liberă acordată în urma unui henţ comis de Ionuţ Balaur, care a fost eliminat la faza respectivă pentru infracţiune comisă în poziţie de ultim apărător.

Dinamo a trimis mingea în bară, prin Valentin Lazăr (3), iar Rotariu (45+2) a mai avut şansa golului, dar portarul Edi Stăncioiu s-a opus.

ASA a avut o situaţie foarte bună în repriza secundă, prin George Ţucudean (57), dar acesta a dat o pasă neinspirată, în loc să tragă la poartă.

ASA nu a învins-o pe Dinamo în această stagiune, ambele partide de la Târgu Mureş încheindu-se cu 0-0, iar Dinamo a învins în sezonul regulat cu 2-1.

ASA rămâne fără victorie în play-off şi după această etapă, a şaptea.

FC Dinamo Bucureşti - ASA Târgu Mureş 1-0 (0-0), ''Arena Naţională'' - Bucureşti
A marcat: Dorin Rotariu (52).
Cartonaş roşu: Ionuţ Balaur (ASA, 50).
Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi); arbitri asistenţi: Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe), Vlad Bârleanu (Bucureşti); arbitri asistenţi adiţionali: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti), Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitru de rezervă: Adrian Popescu (Craiova)
Observatori: Cornel Sorescu (Piteşti) - CCA, Cătălin Cursaru (Ploieşti) - LPF
AGERPRES 

×