x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga 1. FC Viitorul Constanța - Petrolul Ploiești 1-0. Echipa lui Hagi trece pe primul loc

Liga 1. FC Viitorul Constanța - Petrolul Ploiești 1-0. Echipa lui Hagi trece pe primul loc

26 Sep 2015   •   22:25
Liga 1. FC Viitorul Constanța - Petrolul Ploiești 1-0. Echipa lui Hagi trece pe primul loc

FC Viitorul Constanța, echipă patronată și antrenată de Gheorghe Hagi, a urcat pe primul loc în Liga I de fotbal, sâmbătă seara, după ce a învins-o pe Petrolul Ploiești cu scorul de 1-0 (0-0), într-un meci din etapa a 12-a.

Unicul gol al partidei a fost reușit de Răzvan Marin, fiul fostului fotbalist Petre Marin, din lovitură liberă de la distanță (55).

FC Viitorul a avut și o bară, prin Bogdan Mitrea (76). FC Viitorul a ratat mai multe ocazii bune de gol, iar Toto Tamuz a irosit două mari șanse de gol pentru oaspeți.

Ambele echipe și-au pierdut câte un jucător de atac în prima repriză, din cauza accidentărilor, Florin Tănase, respectiv Sofien Moussa.

În finalul partidei, la Petrolul a debutat spaniolul Fernando Velasco.

FC Viitorul, care are un singur eșec în acest sezon, e neînvinsă de trei etape (două victorii, un egal), în timp ce Petrolul, care are o singură victorie, a ajuns la cinci etape fără succes (patru eșecuri, un egal).

FC Viitorul Constanța — FC Petrolul Ploiești 1-0 (0-0), Stadion "Central" — Ovidiu
A marcat: Răzvan Marin (55).
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenți: Miclos Istvan Nagy (Cluj-Napoca), Octavian Șovre (Oradea); arbitru de rezervă: Sorin Andrei Antonie (București)
Observatori: Eduard Dumitrescu (Pitești) — CCA, Imilian Șerbanică (București) — LPF  

Agerpres

×