x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga 1. FC Viitorul Constanţa s-a despărţit de Vlad Rusu şi Ioan Filip

Liga 1. FC Viitorul Constanţa s-a despărţit de Vlad Rusu şi Ioan Filip

31 Aug 2016   •   21:55
Liga 1. FC Viitorul Constanţa s-a despărţit de Vlad Rusu şi Ioan Filip
Sursa foto: academiahagi.tv

Echipa de fotbal FC Viitorul Constanţa s-a despărţit, miercuri, de doi jucători, atacantul Vlad Rusu şi mijlocaşul Ioan Filip, potrivit site-ului oficial al clubului.

FC Viitorul şi Vlad Rusu au ajuns la un acord pentru încetarea pe cale amiabilă a contractului. Rusu nu a evoluat în niciun meci din actualul sezon pentru formaţia constănţeană, fiind inclus o singură dată în lotul de 18 în Liga I. Rusu a evoluat o dată pentru echipa a doua a clubului în meciul din Cupa României cu Sportul Chişcani (6-2), partidă în care a înscris un gol.

Jucător format de Steaua, Vlad Rusu (26 ani) a mai jucat FC Clinceni şi Petrolul Ploieşti.

După un an şi trei luni petrecute în tricoul echipei patronate de Gheorghe Hagi, Ioan Filip a plecat la formaţia maghiară Debrecen.

Filip (27 ani) şi-a început cariera la FC Bihor, iar apoi a mai evoluat la Minerul Ştei, Luceafărul Oradea, Oţelul Galaţi şi Petrolul Ploieşti.

Printre fotbaliştii români care au jucat de-a lungul timpului de Debrecen se numără Cristian Bud, Miklos Belenyesi, Liviu Goian, Sabin Ilie, Ştefan Mardare, Lorant Kovacs, Radu Sabo, Tibor Selymes, Marius Şumudică.

Sursa: AGERPRES

×