x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga 1: FC Voluntari - Astra Giurgiu 1-2. Pregatire pentru Europa League

Liga 1: FC Voluntari - Astra Giurgiu 1-2. Pregatire pentru Europa League

16 Aug 2015   •   21:00
Liga 1: FC Voluntari - Astra Giurgiu 1-2. Pregatire pentru Europa League
Sursa foto: Razvan Pasarica/Intact Images

Echipa Astra Giurgiu a învins în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia FC Voluntari, într-o partidă din cadrul etapei a 7-a a Ligii I de fotbal, disputată duminică.

Elevii lui Marius Şumudică au deschis scorul imediat după startul meciului, prin atacantul Denis Alibec, după o cursă de aproape 30 m (min.2).

Oaspeţii şi-au mărit avantajul în repriza secundă, prin brazilianul Wiliiam de Amorim, care l-a învins pe portarul ilfovenilor cu un şut plasat, după o centrare a compatriotului său Fernando Boldrin (min.77).

FC Voluntari a redus din handicap în finalul jocului, prin ivorianul Hamed Kone, care a depăşit în viteză trei adversari şi a şutat cu piciorul stâng, din interiorul careului (min.86).

Astra Giurgiu, care va primi joi vizita formaţiei olandeze AZ Alkmaar, în prima manşă a play-off-ului Europa League, a acumulat 14 puncte în urma acestei victorii şi a urcat pe prima poziţie a clasamentului, depăşind cu 2 puncte liderul Dinamo, care va juca duminică seara la Iaşi, cu CSMS.

În schimb, FC Voluntari, cu 3 înfrângeri şi 4 remize înregistrate de la startul sezonului, se menţine pe penultimul loc al clasamentului, cu 4 puncte.

FC Voluntari - Astra Giurgiu 1-2 (0-1), stadion "Dinamo" - Bucureşti
Au marcat: Hamed Kone (86), respectiv Denis Alibec (2), William de Amorim (77).
Arbitru: Istavan Kovacs (Carei); asistenţi: Vlad Bârleanu (Bucureşti) şi Gabriel Stroe (Piteşti); arbitru de rezervă: Dan Botescu (Bucureşti).
Observatori: Cristian Nica (Ploieşti) - CCA şi Marian Ivan (Ghimbav) - LPF.

Agerpres

×
Subiecte în articol: astra giurgiu