x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga 1: Petrolul Ploieşti - FC Voluntari 1-2, în play-out

Liga 1: Petrolul Ploieşti - FC Voluntari 1-2, în play-out

02 Apr 2016   •   19:40
Liga 1: Petrolul Ploieşti - FC Voluntari 1-2, în play-out

FC Voluntari a învins-o în deplasare pe Petrolul Ploieşti, cu scorul de 2-1 (1-0), sâmbătă, într-un meci din cadrul etapei a 5-a a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

Ilfovenii au obţinut victoria prin golurile marcate de Adrian Bălan (7 - penalty) şi de Daniel Pancu (85), succes facilitat şi de faptul că Petrolul a jucat cu doi oameni mai puţin în ultima parte a meciului.

Bogdan Gavrilă (60) a marcat golul Petrolului, care imediat a rămas în zece oameni, Daniel Stana fiind eliminat pentru al doilea cartonaş galben (61). Peste alte zece minute (70), Cristian Pulhac a văzut şi el al doilea cartonaş galben şi Petrolul a rămas în nouă jucători.

''Veteranul'' Daniel Pancu (38 ani), intrat pe gazon în minutul 81, a adus victoria oaspeţilor.

Petrolul, la prima înfrângere de când este antrenată de Ionel Tersinio Gane (după un egal şi o victorie), a avut ocazii de gol prin Daniel Stana (19), Dan Bucşa (54) şi Victoraş Astafei (56).

FC Voluntari, antrenată de Ionel Viorel Ganea, neînvinsă de patru etape şi victorioasă în ultimele trei, a ratat prin Kone (45) şi Daniel Barna (62).

În sezonul regulat, scorul a fost egal între cele două echipe, 1-1, la Ploieşti, iar FC Voluntari s-a impus apoi cu 1-0.

FC Petrolul Ploieşti - FC Voluntari 1-2 (0-1), stadion "Ilie Oană" - Ploieşti
Au marcat: Bogdan Gavrilă (60), respectiv Adrian Bălan (7 - penalty), Daniel Pancu (85).
Cartonaşe roşii: Daniel Stana (Petrolul, 61), Cristian Pulhac (Petrolul, 70).
Arbitru: Alexandru Tudor (Bucureşti); arbitri asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti), Alexandru Vodă (Alba Iulia); arbitru de rezervă: Ionuţ Coza (Cernica/Ilfov)
Observatori: Patriţiu Abrudan (Cluj-Napoca) - CCA, Viorel Ilinca (Piteşti) - LPF.

Sursa: Agerpres

×