x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga 1: Rapid - Universitatea Cluj, scor 1-1

Liga 1: Rapid - Universitatea Cluj, scor 1-1

03 Mar 2012   •   17:29
Liga 1: Rapid - Universitatea Cluj, scor 1-1

Formatia Rapid a remizat, sambata, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu echipa Universitatea Cluj, intr-un meci din etapa a XIX-a a Ligii I, in care oaspetii au egalat spre finalul jocului.
Golurile au fost marcate de Alexa '66 pentru Rapid, respectiv Grozav '81 pentru Universitatea Cluj.

1-0: In urma unei lovituri de colt executate de Roman, mingea a ajuns in careu, apararea clujeana nu a putut respinge, iar Alexa a inscris de la patru metri.
1-1: In urma unei actiuni personale, Marinescu i-a pasat lui Grozav, plecat de la limita ofsaidului, iar acesta l-a driblat pe Coman si a inscris in poarta goala.

Echipe
Rapid: Coman - Cretu, M. Antonio, Glauber, Bozovici - N. Grigore (Herea '85) , Alexa, - M. Roman, Teixeira, Surdu (Grigorie '67) - Pancu (Al. Ionita '29). Antrenor: Razvan Lucescu.
Universitatea Cluj: Bornescu - Achim (Cojocnean '73), Abrudan, Szukala, D. Popa - Hoban, Marinescu - Ad. Cristea, M. Cristescu (Grozav '78), Pacurar - Cl. Niculescu (Tony '57). Antrenor: Ionut Badea.

Cartonase galbene: Grigore '22, Ionita '31, Cretu '51, Surdu '64 / Pacurar '30, Abrudan '38, Hoban '50, Cristea '64
Arbitri: Cristian Balaj - Miklos Nagy, Eduard Dumitrescu - Teodor Craciunescu

La meci au asistat aproximativ 10.000 de spectatori.
In minutul 51, a avut loc o busculada intre jucatori. Dupa o interventie a lui Pacurar asupra lui Surdu, Balaj a lasat jocul sa continue, insa Achim a trimis mingea in aut. Atunci Bozovici a refuzat sa execute autul, pentru ca Surdu era inca intins pe gazon. In jurul lui Surdu erau doi jucatori de la Universitatea Cuj care ii cereau sa se ridice, iar fundasii Glauber si Cretu au venit si i-au imbrancit pe jucatorii oaspeti, gest urmat de o busculada.
In minutul 64, Cristea si Romeo Surdu s-au contrat, iar Balaj i-a avertizat pe amandoi.

Suporterii au afisat un banner pentru tehnicianul Marius Sumudica, care implineste duminica 41 de ani: "Noi aparam cu fanatism si fara frica, la multi ani Sumudica".
Fanii rapidisti au scandat de mai multe ori pe parcursul jocului: "Mitica la puscarie".

×
Subiecte în articol: fotbal intern