x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga I: ACS Poli Timişoara - FC Botoşani 1-0. Meciul a inceput cu întârziere de aproape 30 de minute

Liga I: ACS Poli Timişoara - FC Botoşani 1-0. Meciul a inceput cu întârziere de aproape 30 de minute

de Agerpres    |    27 Iul 2015   •   23:52
Liga I: ACS Poli Timişoara - FC Botoşani 1-0. Meciul a inceput cu întârziere de aproape 30 de minute
Sursa foto: Razvan Pasarica/Intact Images

Nou-promovata ACS Poli Timişoara a obţinut prima sa victorie din actuala ediţie a Ligii I de fotbal, 1-0 (0-0) cu FC Botoşani, luni seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a a treia început cu întârziere de aproape 30 de minute.

Robert Elek (64) a marcat golul victoriei bănăţenilor, dintr-o centrare perfectă a lui Ianis Zicu.

Partida a început cu o întârziere de circa 30 de minute, din cauza faptului că trei jucători nu aveau vize regulamentare pe legitimaţiile de joc: Alex Curtean, Andrei Artean, respectiv Radoslav Dimitrov. Ei au fost înlocuiţi în cele din urmă în formulele de start de Javi Hernandez şi Fernando Llorente, respectiv Florin Plămadă.

Prima repriză a fost una anostă, dar Poli a început în forţă partea a doua, ratând ocazii bune prin Fernando Llorente (46), Zicu (50) şi Hernandez (52, 54, 67).

Oaspeţii au avut şansa bune prin Neziri (74) şi Raul Costin (81), însă şi bănăţenii au mai irosit două oportunităţi prin Javi Hernandez (67) şi Bărbuţ (77).

La Poli a redebutat cu acest prilej Luchin, dar şi spaniolul Rufino a jucat primul meci, în timp ce la oaspeţi au debutat argentinianul Gustavo Gonzalo Cabrera şi germanul Mergin Neziri.

ACS Poli Timişoara - AFC Botoşani 1-0 (0-0), Stadion ''Dan Păltinişanu'' - Timişoara
A marcat: Robert Elek (64).
Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitri asistenţi: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca), Gabriel Bârjac (Zalău); arbitru de rezervă: Denis Heidiner (Hunedoara)
Observatori: Marian Salomir (Cluj-Napoca) - CCA, Ioan Bogdan (Arad) - LPF  

×