x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua-Petrolul 0-0. Un nou meci slab pentru Steaua

Steaua-Petrolul 0-0. Un nou meci slab pentru Steaua

11 Iul 2015   •   23:12
Steaua-Petrolul 0-0. Un nou meci slab pentru Steaua
Sursa foto: a1.ro

Steaua a terminat la egalitate derby-ul primei etape din Liga 1, 0-0 cu Petrolul, şi a ajuns la al doilea meci oficial fără gol marcat.

Partida a fost una echilibrată, cele două formaţii împărţindu-şi momentele în care au jucat mai bine.

Campioana nu a reușit să se impună nici în etapa de debut, după ce a pierdut Supercupa României (0-1 cu ASA Tg. Mureș), miercuri.

Steaua nu a reușit să învingă Petrolul nici în sezonul trecut la București, ploieștenii învingând cu 1-0 pe Arena Națională.

Petrolul a avut o bară, prin Gevaro Nepomuceno (30). Și Steaua a trimis mingea în bară, prin Paul Papp (51).

Lipsa de eficacitate a echipei antrenate de Mirel Rădoi este îngrijorătoare în perspectiva ''duble'' cu AS Trencin, din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Prima manșă va avea loc marți, la Zilina.

Toate cele patru partide din prima etapă a sezonului s-au terminat la egalitate.

Echipele de start

Steaua: Cojocaru - Papp, Varela, Toșca, Guilherme - Breeveld, Muniru - Chipciu, Stanciu, Enceanu - Iancu
Rezerve: Niță, Rîpă, Tudorie, Mihalcea, Tahar, Neagu, Ad. Popa
Antrenor: Mirel Rădoi

Petrolul: Pecanha - Beţa, Benga, Fough-Porret, Rippert - Ad. Ropotan, Altama - Nepomuceno, L. Marinescu, Zoubir - Moussa
Rezerve: Cobrea, P. Voinea, Farina, R. Alecsandru, Hassan, Vl. Rusu, Al. Chitiță
Antrenor: Tibor Selymes

Stirea initiala. Sâmbătă, 11 iulie, începând cu ora 21:00, Antena 1 va transmite în direct Steaua-Petrolul, derby-ul primei etape a Ligii I.

De la 20:45, comentatorii Cătălin Oprișan și Cătălin Cârnu vor prefața alături de George Ogăraru, fost semifinalist al Cupei UEFA, primul derby al campionatului românesc, într-o intervenție specială de la Stadionul Național, potrivit a1.ro.

Citește și Antena 1 va difuza PRIMA OPTIUNE din fiecare etapa a Ligii 1! Sambata, 11 iulie, startul se da cu Steaua - Petrolul

Începând cu sezonul 2015-2016, când sistemul competițional va conține Play-Off și Play-Out, Antena 1 va transmite prima opțiune din fiecare etapă a Ligii I.

Citește și LigA1. FC Voluntari şi CSMS Iaşi, remiză în deschiderea noului sezon

Astfel, cele mai importante meciuri ale campionatului românesc se vor vedea în direct la Antena 1, în timp ce toate partidele etapei vor putea fi urmărite live pe AntenaPlay, FĂRĂ RESTRICȚIE TERITORIALĂ. Antena Play poate fi accesat și pe aplicația disponibilă în AppStore și în Google Play!

Citește și SUPERCUPA ROMÂNIEI. ASA Tg. Mureș a câștigat trofeul, scor 0-1!

Toate golurile și fazele importante ale meciului dintre Steaua și Petrolul se vor putea vedea și pe www.fotbaldepoveste.ro, iar meciul poate fi urmărit LIVE și pe www.antenaplay.ro.

×
Subiecte în articol: antena play liga 1 petrolul live steaua antena 1