x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Manchester City îi oferă un salariu record lui Ibrahimovici: 29 de milioane de euro pe an

Manchester City îi oferă un salariu record lui Ibrahimovici: 29 de milioane de euro pe an

13 Aug 2010   •   00:00
Manchester City îi oferă un salariu record lui Ibrahimovici: 29 de milioane de euro pe an
Sursa foto: /Reuters

Patronii arabi ai lui Manchester City nu au auzit de criza mondială. Potrivit cotidianului britanic The Sun, adversara lui FC Timişoara din play-off-ul Ligii Europa a făcut o ofertă absolut "năucitoare" pentru atacantul suedez Zlatan Ibrahimovici, cu un contract pe patru sezoane în care va câştiga 116 milioane de euro.

Dacă ar accepta, Ibrahimovici ar deveni cel mai bine plătit jucător din lume, întrecându-i pe Lionel Messi de la FC Barcelona sau Cristiano Ronaldo de la Real Madrid.

Miliardarul Mansour bin Zayed Al Nahyan, proprietarul grupării Manchester City, a luat legătura cu reprezentantul jucătorului, Mino Raiola, pentru a-l informa despre această ofertă fabuloasă.

Potrivit The Sun, Ibrahimovici câştigă în prezent la Barcelona 11 milioane de euro, mai puţin de jumătate din cei 29 de milioane de euro cât ar câştiga la City, club care are în atac nume mari: Tevez, Adebayor, Santa Cruz şi Bellamy.

"Manchester City a demonstrat cât de mult îl doreşte pe Zlatan şi, deşi el este bine plătit la Barcelona, totuşi oferta este dintr-o altă lume", a declarat un apropiat al jucătorului suedez.

×
Subiecte în articol: stiri