x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Michel Platini va vizita sâmbătă Stadionul Naţional

Michel Platini va vizita sâmbătă Stadionul Naţional

09 Mai 2011   •   15:28
Michel Platini va vizita sâmbătă Stadionul Naţional
Sursa foto: /Reuters
164494-2011-04-21t132828z-1567856499-gm1e74l1nuf01-rtrmadp-3-soccer.jpg

O delegaţie UEFA condusă de preşedintele Michel Platini va vizita, sâmbătă, şantierul Naţional Arena, stadion care va găzdui în mai 2012 finala Ligii Europa, a anunţat azi, după Adunarea Generală Ordinară a FRF, preşedintele Mircea Sandu.

"Din păcate suntem în întârziere. Sâmbătă avem şi vizita unei delegaţii conduse de preşedintele UEFA, Michel Platini. Stadionul acum, cred că în proporţie de 90 la sută este gata, dar după părerea mea nu va fi gata în iulie. Va trebui să fie gata pentru meciul cu Argentina din august. O să am o discuţie şi cu primarul Oprescu pe tema asta, pentru că la finala Ligii Europa nu va fi nici o problemă. Promisiunile pe care le-au făcut constructorii au fost că în luna mai stadionul va fi gata. Nu vorbesc de amenajările exterioare, spaţiile verzi sau parcare. Cred că sunt vreo două luni de întârziere şi sper ca undeva în iulie să fie bun de joc", a spus Sandu.

Mircea Sandu este convins că partida cu Argentina se va disputa pe noul stadion. "Nu mi-e teamă că meciul cu Argentina nu va avea loc. El se va juca aici, dar trebuie să urgentăm", a adăugat Sandu.

Preşedintele FRF şi-ar dori ca în cadrul arenei să fie amenajate şi spaţii comerciale şi de recreere. "E un mastodont ăsta, nu este ceva simplu. Îmi pare foarte rău că rămâne golul ăsta, în loc să fi fost îmbrăcat ca un mall, ca să fie spaţii comerciale. I-am spus şi domnului Videanu şi domnului Oprescu, poate găsesc o soluţie viitoare pentru a îmbrăca spaţiul ăsta, să fie cafenele, restaurante, să fie ceva viu. Pentru că dacă lăsăm doar pentru meciuri şi un spectacol o dată pe lună, el nu e ceva foarte viabil", a precizat Sandu.

×