x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mihai Stoica a adus drept probe la LPF un fular şi o minge

Mihai Stoica a adus drept probe la LPF un fular şi o minge

26 Apr 2011   •   14:07
Mihai Stoica a adus drept probe la LPF un fular şi o minge
Sursa foto: /Intact Images
162465-mihai-stoica-intact-images-20101119133540008.jpgManagerul general al Stelei, Mihai Stoica, a adus azi la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal o minge şi un fular cu însemnele clubului Dinamo, ca probă în cazul introducerii de materiale pirotehnice în arena din Ghencea de către jucătorii "alb-roşii" la derby-ul de aseară.

Stoica şi preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, au ajuns la sediul LPF după terminarea Comisiei de Disciplină, astfel că nu au lăsat aceste dovezi reprezentanţilor ligii.

Secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, care a fost supervizor la Steaua-Dinamo, a precizat că nu a specificat în raport incidentul în care jucătorii dinamovişti au aruncat în sectorul rezervat galeriei oaspete fulare şi mingi ce ar fi conţinut torţe.

"Din punctul meu de vedere nu a avut loc nici un incident în care să fie implicaţi jucătorii echipei Dinamo. Aruncarea acelor mingi şi fulare în peluză a avut loc cu 45-50 de minute înainte de fluierul de start, iar eu în momentul acela eram la şedinţa tehnică. Aşadar, dacă nu am văzut nu aveam cum să scriu acel incident în raportul de observator. Acum nu a fost pe rol la Comisia de Disciplină pentru că nu exista o bază pe care să se poată judeca. Eu nu am de unde să ştiu că în fulare sau în mingi erau torţe. Dacă cei de al Jandarmerie au dovezi, să le aducă. Aşteptăm un raport de la Jandarmerie şi dacă va veni, Comisia de Disciplină se va pronunţa", a declarat Alexandru.

El a adăugat că, probabil, acest caz va fi judecat de către Comisia de Disciplină a LPF şi în urma unui memoriu depus de clubul Steaua: "Probabil că acest caz va fi pe rol la Comisia de Disciplină în urma unui memoriu al clubului Steaua. În funcţie de probele pe care le aduc se va lua o decizie".

×
Subiecte în articol: liga 1 lpf fotbal intern mihai stoica