x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mihai Stoica: "Dacă vine Cârţu, eu îmi dau demisia!"

Mihai Stoica: "Dacă vine Cârţu, eu îmi dau demisia!"

07 Mar 2011   •   20:47
Mihai Stoica: "Dacă vine Cârţu, eu îmi dau demisia!"
Sursa foto: /Intact Images

Managerul Stelei, Mihai Stoica, a declarat în această seară că nu poate lucra cu Sorin Cârţu, antrenorul dorit de Gigi Becali, şi va demisiona dacă tehnicianul va prelua echipa din Ghencea.

"Voi avea o discuţie marţi cu Gigi despre viitorul meu la Steaua. Nu accept să lucrez cu Sorin Cârţu, nu suntem compatibili. La Steaua trebuie să vină un antrenor adevărat, nu unul care are asemenea contraperformanţe în carieră. Are rezultate surprinzător de slabe. Dacă decide să îl aducă, ne dăm mâna şi am plecat, nu e nici o supărare. Dacă vine Cârţu, eu îmi dau demisia!", a spus Stoica la Sport.ro.

Oficialul Stelei i-a răspuns şi lui Victor Piţurcă în urma acuzelor că l-a "săpat" pe Marius Lăcătuş: "Piţurcă e vai de capul lui, e zero barat. Îi amintesc marelui manager Piţurcă de umilinţa cu Dinamo Kiev, de marele Lobanovski, ajuns la o vârstă în care îşi trăia ultimele zile. Noi am umilit marele Dinamo Kiev chiar la Kiev cu 4-1! Este un agramat, o nulitate, o catastrofă! Nu e nici o ruşine să îngenunchezi în faţa suporterilor!".

×
Subiecte în articol: steaua fotbal intern