x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Minteuan: "Jucătorii au răspuns pozitiv la antrenamente!"

Minteuan: "Jucătorii au răspuns pozitiv la antrenamente!"

20 Ian 2011   •   14:34
Minteuan: "Jucătorii au răspuns pozitiv la antrenamente!"
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul echipei CFR Cluj, Alin Minteuan, a declarat, miercuri, într-un interviu acordat site-ului oficial al grupării ardelene, că toţi jucătorii săi s-au pregătit foarte bine în cantonamentul din Antalya.

"Ne simţim foarte bine, sunt mulţumit de cum am intrat ca şi grup în ritmul pregătirilor. Sunt foarte mulţumit de condiţiile din cantonament, am auzit ce vreme capricioasă este acum în ţară şi sunt fericit că pot face pregătirea într-un loc unde clima este mai generoasă cu noi. Toată lumea a răspuns pozitiv la ritmul pregătirii. Gabi Mureşan se antrenează cot la cot cu echipa şi abia aşteaptă să revină pe teren şi să ne încânte cu evoluţiile cu care ne-a obişnuit în ultima perioadă. În cantonament îl am şi pe Flavien Tamou, care ne-a impresionat pe toţi cu dăruirea şi ambiţia de care a dat dovadă, încercând să demonstreze că este o alegere la fel de bună ca şi Traore", a spus Minteuan.

Tehnicianul a afirmat că la antrenamente încă nu pune accent pe pregătirea cu mingea, urmând să facă acest lucru în preajma partidelor amicale pe care CFR Cluj le va susţine în cantonament. "În principiu, este ceva standard, în general, antrenorii pun accent în prima parte a pregătirilor pe acumulare, rezistenţă şi forţă fizică. Jucătorii nu au încă bucuria să facă ce le place lor cel mai mult şi anume jocul cu mingea. Bineînţeles că ne pregătim şi acum cu mingea, dar vom insista mai mult pe acest aspect în preajma meciurilor amicale care vor urma. De asemenea, poziţionarea în teren şi schemele de joc le voi lucra mai intens în partea secundă a stagiului de pregătire", a adăugat Minteuan.

CFR Cluj se află în cantonament în Antalya din data de 15 ianuarie şi va sta până la 25 ianuarie. În primul stagiu de pregătire, CFR Cluj va disputa două meciuri amicale, la 22 ianuarie, cu FC Horst (Olanda), şi la 24 ianuarie, cu Metalurg Doneţk (Ucraina). În al doilea stagiu de pregătire, care se va desfăşura tot în Antalya, în perioada 28 ianuarie - 11 februarie, clujenii vor evolua împotriva formaţiilor SV Ried (Austria), FC Koper (Slovenia), FC Rijeka (Croaţia) şi Litex Loveci (Bulgaria).

×